בעיה דחופה

taz512

New member
בעיה דחופה

אני לא מסוגל לקום מהמיטה, התעוררתי בבוקר עייף לי ותפוס לי הגוף מהחדר כושר אתמול, אז אין לי כוח לקום מהמיטה... ואני צריך לנקות את הפרגולה ואת החדר שלי כי אמורים לבוא אנשים לעל האש... אז איך לכל הרוחות אני מזיז את עצמי מהמיטה? פלוס אני צריך ללכת לקנות כמה דברים... ומה זה אין לי כוח לזוז. למישהו יש הצעה לאיך זזים? טאז, השד העצלן

taz512

New member
לא אצלי בבית

החדר שלי סודר במיוחד מחדש בשביל שהמחשב יהיה צמוד למיטה, עכשיו למשל אני שוכב על המיטה וכותב... יש קאפיש? טאז, השד המסביר

leeloo

New member
פתרון איכותי ביותר - שים לב:

באים אלייך אנשים? שדל אותם ללכת לעשות את הקניות בשבילך.. ואתה החדר והפרגולה אני מניחה שזה לא סיפור כזה גדול לסדר, מה עוד שתזיז קצת את העצמות והשרירים ישתחררו במעט..

taz512

New member
ברור שאני הסנג'ר את קפיץ

לעשות את הקניות, אבל הניקיון זה בעיה, כי החדר שלי נראה כמו אחרי הפצצה, ולא ניקיתי את הפרגולה בערך חודש וחצי לפחות... ככה שיש הרבה מה לנקות ולי אין כוח בשיט... טאז, השד העייף

leeloo

New member
לפני שעידן תסקול אותך באבנים..

אומרים אסנג'ר (גוף ראשון- אני-עתיד).. אולי אם קפיץ קפוץ כבר קונה לך את הכל, שיעזור לך גם לסדר?...

דן צ

New member
מואופו צצת לנו עכשיו?

קום בחור עצל וצא לעבודה קום בחור עצל וצא לעבודה קום קום קום קוםוצא לעבודה. הזמנת אנשים ל"על האש"? תגלה טיפת אחריות כלפי ההזמנה שלך וקום מהמיטה, גייס את כל כוחות הרצון שלך, קום מהמיטה ותתכונן, אם לא היית מזמין אף אחד אז גם הפרגולה והחדר יכולים לחכות. אבל הזמנת ועכשיו תעמוד בדבריך! קוווווווווווווווווווווום!

taz512

New member
מי אמר שהזמנתי?

הם הזמינו את עצמם, השיחת טלפון הלכה ככה בערך. ניצן: הלו חבר: ניתן, מה התעוררת? ניצן: הערת אותי. חבר: אני רעב ניצן: שמחת זקנתי בראש חוצות חבר: אני רעב ניצן: מה אתה רוצה שאני העשה בנידון? חבר:עושים על האש אצלך בבית. ניצן: מתי? חבר: שמונה ניצן: או קיי, ביי... יש מבין באיזה מצב הייתי. אבל לא צריך לדאוג כי התעוררנו וגילתי איך להזיז את עצמי, פשוט קפצתי לבריכה... זה מעיר יופי, והספקתי לסדר, לצרוב שני דיסקים, לנקות וללכת לים... ועכשיו יגיע לפה אוכל, פצצה!!!! טאז, השד הרעב

zimes

New member
הנה המשך השיחה שחסר

טאז: צ'מע, ממש מטונף בפרגולה, שלא תגיד שלא הזהרתי. חבר: שטויות, נסתדר.

יסמין43

New member
תראה איזה בר מזל אתה!

לפני כמה זמן הציעו לי להכיר איזה איש, שאמרו לי עליו שהוא לא מסוגל להזיז את התחת בשביל לעשות משהו. הצעתי שיתנו לו את האי-מייל שלי, ונתחיל משם. בסה"כ צריך להזיז את האצבעות... אבל מה מסתבר? שכנראה המחשב לא היה ליד המיטה שלו. כי עד היום הוא עוד לא הגיע לכתוב לי... נכון סיפור עצוב?

WC

New member
תרשום מספר.

אם אתה עדיין רוצה, או אולי אפילו לימים הבאים בהם תהיה מוטש, הנה לך המספר של סבתה האהובה של האסלונת, שתחיה, והרבה, שרק צלצול קצר אליה יקים אותך מהמיטה. כדרכה בקודש (הרי פולניה היא) היא תעשה לך כאלה רגשות אשמה על זה שאתה שרוע במיטה, שלהנות מהרביצה לא תוכל. וואי וואי איזה צימעס היא תעשה לך. אולי עדיף להשתמש באמצעים קונבנציונלים לפני שימוש לא מרוסן בפלוניוק. תזיז ת,תחת יא אמבה! (עבד?) WC תפוס

למעלה