בעיה דחופה מאוד!

KATCHA

New member
בעיה דחופה מאוד!

שלום למומחים... יש לי תור לגניקולוג ביום שישי, אך אני חוששת שיהיה מאוחר מדי בשביל השאלה הבאה: אני נוטלת גלולות מזה חודש (אני בגלולה ה-20), הגלולות נקראות מינס. רציתי לבקש מהגניקולוג להחליף את סוג הגלולות משום שהגלולה הזו גורמת לשיעור יתר אצלי (כך נדמה לי). אולם היום איבדתי את חבילת הגלולות ושעת נטילת הגלולה שלי עברה (כשעתיים-שלוש). שאלתי - האם לקנות חבילה חדשה עכשיו (טירחה שכרוכה בהליכה של חצי שעה, כסף ושקר לאבא) או להפסיק ולחכות ליום שישי לקבלת מרשם אחר...? אודה לתשובה מהירה! תודה.

KATCHA

New member
טרחתי ../images/Emo68.gif

ואפילו מצאתי את החבילה שאבדה...

KATCHA

New member
ועכשיו עוד כמה שאלות,

הפעם כבר לא כל כך סימפטיות... :) (בעקבות השימוש בגלולות) נוזל הזרע שורף לי מאוד בנרתיק. אני מודעת לכך שעלולה להגרם אי נוחות מסויימת משפיכה בנרתיק, אבל משיחות עם חברות עולה שמדובר באי-נוחות מינימלית, בעוד שאצלי שורף מאוד (כאילו מאפרים לי סיגרים קובניים בכניסה לרחם:), בדרך כלל שורף עד שעה לאחר יחסי המין, גם לאחר מקלחת. חשבתי שאולי מדובר במרכיב מזון מסוג מסויים (כפי ששתיה מרובה/ אכילה מרובה של פירות תורמת בדילול הריח (והטעם?) של הזרע), אולם קרה מקרה והחבר לא אכל במשך שבוע (דיכאון-טירונות) - אם כך, ממה הדבר יכול להגרם??

../images/Emo24.gifיתכנו מספר דברים...

ראשית כל הכבוד שלא הזנחת..!!! לגבי הצריבה? לדעתי חשוב שתפני לגניקולוג לבדיקה ע"מ לשלול מרכיב כזה או אחר הגורם לצריבה. יחד עם זאת , יכול להיות שיש לך רגישות לזרע של בן זוגך (לא קשור למה הוא אוכל). האם הצריבה היא רק אחרי יחסי מין?! האם הצריבה היא רק כשוא שופך? מה אם יצא לפני השפיכה? האם הצריבה היא בכניסה לרחם, כמו שכתבת?, או בכניסה לנרתיק?? תחזרי אלי עם יותר תשובות חג שמח! עידן מיליצ'ר

KATCHA

New member
תודה על מענה מהיר.

גניקולוג ביום שישי - הבדיקה תבוצע. רציתי להגיע אליו עם מעט ידע מקדים ולנהל איתו דיון בעניין. D: הצריבה היא אחרי יחסי מין (לפני שפיכה יש צריבה קלה, כתוצאה מחיכוך), לאחר השפיכה זו צריבה מהסוג שלא עובר במשך שעה... אין ספק שהיא נגרמת כתוצאה מהשפיכה בנרתיק! הצריבה מורגשת בכל הנרתיק (לא בכניסה ממש, יותר בנרתיק עצמו) + בכניסה לרחם. המצב האופטימלי והרצוי (בשבילו התחלנו להשתמש בגלולות) היא שלא יצא לפני השפיכה... זה מקטין את ההנאה שלו. הייתי רוצה למצוא פיתרון שלא יאלץ אותו "להפסיק באמצע". באמת יכולה להיות רגישות לזרע ספציפי? [אגב, הזרע הזה לא נשמע לי בעייתי במיוחד... :) לא מסריח בכלל, בניגוד לרשמים אחרים מנוזל זרע.]

למעלה