בעיה גדולה

eladimadi89

New member
בעיה גדולה

הצלילות שלי כל כך גבוהה ברורה ומדוייקת, ככה שהכל נראה הגיוני והבדיקות מציאות לא תופסות... לא השעון ולא הקיר ולא הטקסטים שאמורים להשתנות או התוכן המוזר. ועוד שאלה, איך בדיוק היומן חלומות אמור לעזור לי? מה עושים??

Bluescale

New member
אין דבר ולא נורא

גם בצלילות הכי גבוהה לא תוכל בחיים להיזכר במה עשית לפני שעתיים כי הזיכרון נרשם באיזור האפור. שתיים, לסתום את האף ולנשום דרכו גם כן בדיקת מציאות שאי אפשר לסתור. שלוש, תפעיל סטופר ובמחשבה תעצור אותו. אלו הבדיקות שאני הייתי עושה בזמן כזה

Roy1232

New member
אממ פבל, תסביר לי משהו...

הגעתי לעוד חצלול היום (בדיקת סתימת האף), וברגע שהתישבתי ואמרתי את אני רועי, גר בישראל בלה בלה בלה איבדתי את הצלילות. הדבר האחרון שאני זוכר מהחלום (הייתי בו ג'רי סיינפלד ד"א
) זה שצחקתי על ג'ורג' קוסטנזה. בקיצור, למה איבדתי את הצלילות למרות שנשארתי באותו חלום והכל?

silverhawk

New member
אתה בטוח שאתה מבצע את הבדיקות כמו שצריך?

לדוגמה בבדיקת הטקסט שהזכרת - האם אתה קורא אותו פעם אחת, מסיט את המבט, מדמיין את הטקסט משתנה, מביט שוב (כאשר אתה ממש מצפה לראות טקסט שונה) ואז חוזר על הפרוצדורה לפחות עוד פעמיים? אם מבצעים את הבדיקות בצורה הנכונה, סיכויי ההכשלות שלהם אפסיים. ויומן החלומות נועד ל-2 מטרות עיקריות: 1) שיפור זכרון החלומות. 2) מציאת עוגנים.

למעלה