בעיה בTreeView: ימין-שמאל...

• פותח הנושא hck
  • פורסם בתאריך

hck

New member
בעיה בTreeView: ימין-שמאל...

הבעיה: גם כאשר משנים את המאפיין Right to Left ל-True הפקד עדיין מציג את הנתונים בצד שמאל. תארתי לעצמי שאני לא היחידי שנתקל בבעיה הזאת ואכן מצאתי ב-FAQ לינק ל-MSDN. משום מה לא הבנתי איך לממש את הפתרון הזה: היכן אני מוסיף את ה-Class הזה (בקובץ Class חדש?), ואיך הפקד בטופס שלי מקבל את המאפיין של Mirrored?

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif

1. תיצור קלאס חדש ותעתיק לשם את הקלאס שמצאת ב FAQ, רק תדאוג שבקלאס שאתה כותב אצלך אז שהוא ירוש את הפקד שאתה רוצה להפוך לימין-שמאל 2. לאחר מכן בטופס עצמו, לאחר שהוספת את ה treeView, אתה תמצא בהתחלת הקוד שורה כמו:
protected TreeView YOUR_TREEVIEW_NAME = new TreeView();​
כמו שאמרתי, זה בערך מה שתמצא שם, לאחר שמצאת את השורה תחליף אותה למבנה הזה:
protected TreeView YOUR_TREVIEW_NAME = new YOUR_NEW_CLASS();​

hck

New member
בשלב 2:

בשלב 2 בהסבר, אני לא מוצא היכן כתוב מה שרשמת לי, כלומר היכן נוצר ומאותחל הפקד. אפילו הרצתי חיפוש בכול הטופס, ולא מופיע שם אפילו משהו דומה.

gilad g

New member
הקוד בדרך כלל מוסתר,

הוא נמצא תחת region שהויז'ואל סטודיו מסתיר בדר"כ ששמו Component Designer Generated Code. חפש שם.

gilad g

New member
אררר תיקון

Windows Forms Designer Generated Code וב-ASP.NET זה יהיה Web Forms Designer Generated Code (כמה מפתיע
)

hck

New member
אכן, חיפשתי גם שם

וזה לא מופיע שם(יצירת ואיתחול הפקד). בכל אופן, כרגע אני מוותר על זה וממשיך עים המראה הישן של לחצנים, בגלל שאני כרגע בתהליך למידה של ה-VB.NET (אני עובר מ-VB) ויש דברים קצת יותר חשובים בתור התחלה כמו למשל עבודה עים בסיסי נתונים... שאלה נוספת: האים אני יכול לקשר לDataGrid רק אובייקט מסוג DataSet ולא DataReader?

למעלה