בעיה בmp3 player - Sandisk sansa

OrFeiner

New member
בעיה בmp3 player - Sandisk sansa

שלום, שמי נועה אתמול קניתי מבאג, mp3 של Sansa, Fuze, שניים ג'יגה בייט. ובנוסף קניתי גם כרטיס זיכרון של עוד 2 ג'יגה בייט. התחלתי להעביר שירים והכל עבד מעולה באמפי3 עצמו, אבל בכרטיס זיכרון אחרי 610MB זה פשוט לא הסכים לקבל יותר שירים. +ראה קישורים נלווים+ הלכתי לחנות של באג היום, בקניון עזריאלי ובמשך חצי שעה ניסו לעזור לי. מחקו את כל תוכן הכרטיס וניסו להעביר מחדש את כל השירים, ושוב היתה הבעיה. לקחו כרטיס זיכרון חדש, והעבירו אליו את השירים - ושוב היתה הבעיה. ואז הם ניסו להעביר שירים שלהם בלבד, מהמחשב לכרטיס זיכרון שלי - וזה עבד. מכך יוצא, כפי שהם אמרו לי, שהבעיה היא בשירים ולא בכרטיס. אם כן הגעתי הביתה ועשיתי סריקה על כל השירים שבכרטיס הזיכרון. לא נמצא אף לא וירוס אחד, והבעיה עדיין נמשכת.. מה אפשר לעשות? תודה לכולם. נועה

יאיר B

New member
בדרך כלל הפתרון אצבע להודעה

"אין אפשרות ליצור את התיקיה/קובץ" זה לפרמט את ההתקן ולהעביר מחדש. בדרך כלל זה עבד. אבל אם את אומרת שהם פרמטו וזה לא עבד, אז יש בעיה אחרת, שאני לא יודע מה היא. יש אפשרות להשיג קורא כרטיסים ולהעביר את השירים דרכו ולא דרך הנגן? אגב, אין וירוסים לנגנים, אז אין מה לסרוק.

OrFeiner

New member
אהה

מה המחיר של קורא כרטיסים? והכוונה בלפרמט זה למחוק את כל השירים ואז לשים אותם שוב, או משהו יותר רציני? ו....אין שום רעיון נוסף חביב? זה ממש מתסכל 400 שקל ואז ג'יגה וחצי לא מתפקד... וממש ממש תודה על העזרה!

tweeg

New member
פירמוט

קודם תוציא את הקבצים החשובים מהכרטיס עכבר ימני על הכונן אתחול אתחל לדעתי זה אמור לפתור את זה

למעלה