בעיה בIE6

Rיקש

New member
בעיה בIE6

למה איני מסוגל לפתוח יותר מ3 חלונות שמבצעים הורדה בו זמנית? אני מנסה להוריד 4 קבצים מאתר מסוים, אני מתחיל את הראשון שני שלישי, ברביעי הוא לא מגיע לשלב שמבקש ממני את מיקום השמירה. ברגע שאחד מ3 ההורדות מסתיימות הרביעי עובר למצב שהוא מבקש ממני מיקום שמירה. למה!? איך אני מסדר את זה? Rיקש.

הורדה

סביר להניח כי הבעיה נובעת ממגבלה נקודתית של האתר ממנו אתה מוריד את הקבצים ולא ממערכת ההפעלה. ערב נעים, ענת

Rיקש

New member
לא!

הבעיה הזאת היא עוד מIE5 (אפילו מIE4 אם אני זוכר נכון) ובשביל לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת הייתי מוריד רק עם GOZILA או תוכנות אחרות בסגנון. ואני תוהה איך MS עם כל הידע העצום שלהם עשו כזאת שטות בIE6 שלהם! ובנוסף למה אין אפשרות RESUME לקבצים?!? פעולות בסיסיות בכל הורדה. ?!

jumpgate

New member
זאת מגבלה מכוונת שמיושמת בתקן HTTP

(לשם שינוי) לא אשמת מיקרוסופט

antidot

New member
לא לגמרי מדוייק

בוא נגיד שזה די תלוי ברוחב פס שלך. עם חיבור אנלוגי אכן אף פעם לא הצלחתי לעבור את ה3, אך בחיבור FRAME RELAY ברשת הגעתי לא פעם ל4-5 הורדות בו זמנית ללא שימוש בתוכנות חיצוניות... Antid0t

Rיקש

New member
כן זה נכון,

כאשר אני על 64K יש לי 2 חלונות כארש אני על 128K אני יכול 3 חלונות. שמתי לב לזה עכשיו. ואני עדיין לא מוצא את השורה בREG שתשנה את זה! (אני על XP)

jumpgate

New member
לא אני המצאתי את הכלל

אני פשוט מספר מה קראתי

נסה את התרגיל הבא:

שנה את המפתח: HKEY_DEFAULT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\InternetSetting\MaxConnectionsPerServer לכל ערך שיבוא לך (למשל - 6) Dword Value.

ובנוסף:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\InternetSetting\MaxConnectionsPerServer כנ"ל (Dword Value)

למעלה