בעיה בfm2007

ינון בר

New member
בעיה בfm2007

בעיה מעצבנת במנג'ר אני מתקין את המשחק וזה לפעמים לא מסיים את ההתקנה לפעמים נתקע לפעמים עושה בעיות בקיצר פעם אחת זה סיים להתקין ואז כשעולות כל הפרסומות של המשחק יענו lets kick racism out אז מגיע הקטע של לבחור שפה ויש לי את הרקע רגיל רק שהכדור למטה כזה לא זז ויש לי תיבה כחולה כזאת של בחירת שפה אבל אין בה כלום ואין לי שום אפשרות לבחור שפה ... אצל אח שלי במחשב זה פועל מעולה ואצלי לא המחשב שלי amd 64 2800 512 ram fx5200 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ! ד"א אני רואה עכשיו אחרי שהתקנתי שוב שזה עושה לי כזה איזה הודעה vital product data is used by other installer ועוד משהו גם כשאני בא להתקין את המשחק אז הדיסק לא מפעיל לבד את ההתקנה אלא אני צריך להכנס לדיסק ולהפעיל את ההתקנה לבד ... גם כשאני מתקין עם דימון טולס וגם דרך דיסק זה לא פועל ... יש תמונה להמחשה תודה !

raul1802

New member
אולי הצריבה לא נכונה או

ההתקנה של המשחק לא טובה.. תצרוב מחדש..

ינון בר

New member
אין מצב

אותו דיסק פועל אצל חבר שלי ואצל אח שלי והורדתי גם לבד והפעלתי מדימון טולס וזה לא פעל ... יש מצב שיש פתרון אחר ? ד"א ניסיתי להעביר את הקובץ של האנגלית מהמחשב של אח שלי אלי אולי זאת הבעיה אבל זה לא \: תודה

raul1802

New member
תכנס..

דיימון טולס מתאים ל"משחק ללא דיסק".. אולי הנתונים של המחשב לא מתאימים.. תשווה בין המחשב שלך ושל אחיך.. ותגיד לי.. עוד דבר המנג'ר של העונה שעברה עבדה לך טוב?

ינון בר

New member
המחשב שלי חלש משמעותית משל אח שלי

אבל עדין הוא מספיק טוב בשביל להריץ מנג'ר, חברים שלי מריצים על מחשבים דומים ... מנג'ר הקודם רץ חלק ...

raul1802

New member
יש מקום במחשב אם לא, תפנה..

ותבדוק האם יש לך directx לגרפיקה.. נדבר יותר מאוחר..

markov

New member
גם לי זה קורה...

אחרי כל הפרסומות הכדור המסתובב פשוט נתקע.. לא מובן בכלל... הורדתי כבר איזה אלף גרסאות של המשחק והמחשב שלי חדש דנדש עם כל הדרישות וגם הדמו עולה ככה שאני על סף חירפון כי זה לא מובן בכלל.. למישהו יקר אולי יש פיתרון??? בבקשה..... אני משתגע מזה כבר....

למעלה