בעיה בFM2006.

Benn Is Kane

New member
בעיה בFM2006.

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל משחק שאני מתחיל. אני מתחיל כשבמערך שלי יש לי חלוץ וקשרים ימני ושמאלי (כמובן). הבעיה היא שבאמצע המשחק שלושתם מתחלפים פתאום לי שאני אגיד להם. החלוץ (קולאוטי) תמיד מתחלף או עם בוקולי אם עם רפאלוב, ולפעמים אפילו שלושתם מתחלפים, וזה דיי הורס לי את המשחק כי קולאוטי לא משחק כקשר ימני/שמאלי, בוקולי ורפאלוב לא חלוצים, ובוקולי לא משחק בשמאל. זה לא משפיע על התוצאה בד"כ, אבל זה כן משפיע על הציונים שלהם ועל המורל שלהם.... מה עושים?

תבדוק בטקטיקה שאתה משתמש בה

בהוראות אישיות לשחקנים יכול להיות שסימנת להם שהם יכולים להחליף מקומות. פשוט תבטל את ההוראה הזאת - אם זה באמת מה שמסומן שם.

'צטערת

אם זו לא הבעייה אז אני לא יודע... בגלל שאתה בונה טקטיקה מתוך טקטיקות קיימות (זה מה שאני עושה לפחות, לוקח טקטיקה קיימת ומשנה אותה) אז אולי יש כל מיני הוראות שלא מתאימות בכל מיני מקומות. תנסה אולי לקחת טקטיקה אחרת ולשנות אותה למה שאתה רוצה. אם גם זה לא עוזר, אז אני לא יודע. - תנסה לבעוט במחשב... גם אם הבעייה לא תפטר לפחות תרגיש טוב עם זה...

Benn Is Kane

New member
תודה, הסתדרתי ../images/Emo13.gif

לא יודע בדיוק מה הייתה הבעיה, אבל הם הפסיקו לעשות את זה... בינתיים...

SiC

New member
אולי זה יעזור

שמתי לב לאיזה באג קטן במשחק. אם אתה בוחר שחקנים במסך הטקטיקה ואז נכנס לפרופיל של שחקן *לפני* שאתה משלים את כל השחקנים בהרכב אז השחקנים שכבר בחרת מתערבבים להם בעמדות... אולי זה מה שקרה לך

למעלה