בעיה בEXCHANGE 2000

duke4you

New member
אני הפוך, בגלל השעה ../images/Emo3.gif

הפעם רשמתי כמו שצריך וקיבלתי תשובה. בכל הפקודות קיבלתי תשובה.

antidot

New member
---->

תריץ עוד פעם את dcdiag והפעם הוא אמור לחזור לא שגיאות (אם הורדת את הנתב מהגדרות הרשת). האם Exchange Information Store הוא השירות היחיד של Exchange שלא עולה ?

duke4you

New member
הנה התוצאה

לגבי הEXCHANGE, אני חושב שגם הPUBLIC לא עובד. הSMTP עובד. הSYSTEM MANAGER נראה קצת דליל. תחת השם של הדומיין יש רק RECIPIENTS ו TOOLS. נעלמו שם דברים. (סליחה על הקישקושים בתמונה :))

duke4you

New member
כמובן שאי אפשר

לשלוח מיילים אחד לשני למרות שהSERVICE הSMTP עובד, כיוון שהOUTLOOK בתחנות לא מצליח לפתוח את התיבות בEXCHANGE.

antidot

New member
---->

1) תוודא שיש לך גיבוי אחרון לידך. 2)
Start-->Run-->cmd net stop winmgmt cd %windir%\system32\wbem ren repository repository.old c:\>wbemtest​
לחץ על connect ואח"כ על login. אם הכפתורים הפכו מאפורים לזמינים, מצבך סביר.
c:\> %windir%\system32\wbem\wmiadap.exe /f​
נסה לאתחל את הexchange... הstore אמור לעלות, אבל כנראה תקבל המון warnings. אם עולה, חזור על הפעולות של הKB הראשון:
1. Insert the Exchange 2000 CD-ROM, the Small Business Server 2000 CD-ROM that contains Exchange 2000, or the Exchange 2003 CD-ROM, and then locate the Exwmi.mof file. 2. If you use the Exchange 2000 CD-ROM, run the following command, where cd-rom is the drive letter of the CD-ROM drive: %systemroot%\system32\wbem\mofcomp.exe cd-rom:\setup\i386\exchange\exwmi.mof If you use the Small Business Server 2000 CD-ROM, run the following command, where cd-rom is the drive letter of the CD-ROM drive: %systemroot%\system32\wbem\mofcomp.exe cd-rom:\EXCHSRVR60\setup\i386\exchange\exwmi.mof If you use the Exchange 2003 CD-ROM, run the following command, where cd-rom is the drive letter of the CD-ROM drive: %systemroot%\system32\wbem\mofcomp.exe cd-rom:\setup\i386\exchange\exwmi.mof​

antidot

New member
---->

לא בטוח, אבל את wmiadap.exe /f תריץ כאשר אתה נמצא ב
%windir%\system32\wbem​

duke4you

New member
הכפתורים הפכו לזמינים

אבל אין לי את הקובץ wmiadap.exe ולכן אני לא יכול להריץ את הפקודה. פה אני עומד.

antidot

New member
אתה יכול להמשיך ללא זה

זה לא קריטי בשביל להעלות את Exchange

duke4you

New member
עדיין לא עובד../images/Emo4.gif

אוקיי, דילגנו על הפקודה שקיימת רק ב2003. הרצתי את הפקודה עם הmofcomp נכנסתי שוב לsystem manager ועדיין אותה בעיה. ושכחתי להגיד תודה על העזרה, תודה.

antidot

New member
עזוב את הmanager לשניה

האם הservice של Exchange Information Store עולה ? נסה לעלות אותו ידנית דרך Computer Management.

duke4you

New member
הוא היה על STARTED

אבל אחרי שעשיתי עליו STOP ועוד הפעם START קיבלתי הודעת שגיאה

antidot

New member
---->

יש KB-ים שלפעמים מוציאים אותי מדעתי. הקישור שהבאת הוא דוגמא קלסית. למה לכל הרוחות התכוון המשורר כשהמליץ להסיר את כל הExchange-ים ולהתקין מחדש ??? אולי גם לפרוס מחדש את התשתית ?

למעלה