בעיה בcm 01/02

positive energy

New member
בעיה בcm 01/02

התחלתי לשחק מחדש לפני כמה חודשים... בכל מקרה, מינו אותי למאמן נבחרת קמרון, ואני יכול לזמן שחקנים לבוגרת, אבל לא לצעירה, אין אף אופציה כזאת בaction. מישהו יודע מה עושים? והנה סתם תמונה מצחיקה, מאוד מצחיקה

Asify

New member
אם אני לא טועה

אם אני לא טועה (פשוט כמה שנים שלא ראיתי תמשחק הזה חח) אז אתה צריך לבחור באפשרויות (manager options) שאתה שולט גם על הצעירה ואז יתנו לך לזמן שחקנים לשם

positive energy

New member
אין ב01/02 manager options

עד כמה שאני זוכר אמורה להיות אופציה של לזמן לצעירה ליד האופציה של הבוגרת, אבל אין שמה. אולי מישהו בכל זאת יודע? ראיתי שיש פה כמה שחקני 01/02

SiC

New member
אם אני זוכר נכון

זה באג שתוקן באחד הפאצ'ים אבל אני לא יכול להיות בטוח... אני לא מצליח להבין למה אנשים מתעקשים לשחק בגרסאות ישנות של CM כ FM 2006 פשוט מעולה :) אשמח אם תסבירו לי... ובקשר לאמבמבה פשוט עוד זר פוטנציאלי שלא הצליח להתחבר לרמת הכדורגל העלובה שלנו ופה בארץ כולם חושבים שהוא סמרטוט :\

positive energy

New member
אה, חבל

אבל לא נורא, במילא אני עוזב את קמרון אחרי האפריקאן ניישנס (הם לא עלו למונדיאל ואין לי כוח ל4 שנים של ידידויות) ואולי בנבחרת הבאה זה יהיה בסדר, כי אני זוכר שיכולתי לזמן פעם. לא הצלחתי להתקין את fm06 ונשארתי עם 05, אז אמרתי לעצמי- אם כבר ישן, אז עד הסוף, אני נהנה מהשמירה אז לא אכפת לי להשאר איתה אז שייצא fm07 ואמבמבה, נראה לי יותר דומה למקסים טסיגלקו מאשר לפוטנציאל אמיתי

למעלה