בעיה בAVID

בעיה בAVID

מישהו מכיר פתרון לבעית החלונות הנמרחים ב AVID EXPRESS DV? הבעיה הופיעה לאחרונה, וכשאני מדליק את התוכנה ונכנס לפרויקט שלי המסך מתמלא בכל החלונות האפשרים של התוכנה שמהמהבים לי, וכשאני סוגר את רובם ומזיז את הבין הוא נמרח לי על הקומפוזר.

xLoVer

New member
גם לי זה קרה, אני מעריך שזה בגלל

כמות הזיכרון לפני מה שהבנתי אתה צריך מינימום ג'יגה זיכרון כדי לעבוד עם התוכנה הכבדה הזאת, כי זאת תוכנה רצינית ומקצועית ואפשר גם לקנות אותה עם חומרה שמאיצה את כל התהליך בקיצור 2 ג'יגה ואתה מסודר

cRaZyFuNk

New member
פתרון שעבד בשבילי

גם לי היתה אותה הבעיה אבל אני ממש לא חושב שזה בגלל כמות הזיכרון. הבהוב והמריחה של התפריטים הוא בדר"כ תוצאה של כפתור לחוץ. ואכן מה שעשיתי היה לעבוד על כל המקשים במקלדת וללחוץ עליהם אחד אחד. והפלא ופלא ההבהוב הקבוע הפסיק ויכולתי להתחיל לעבוד. עבד לי - אני כרגע לא מול המחשב שעליו יש לי את הAVID אבל אני אשמח לבדוק ולבודד את המקש הספציפי שגרם לבעיה. מענין לענין באותו ענין: יש חומרה שניקראת MOJO שזה בעצם משמש כחומרת עריכה שלפי מה שהבנתי טובה לא רק לAVID אלה גם לPRO TOOLS. רציתי לשאול האם למישהו יש ידע וניסיון עם חומרה זו.. כמה היא עולה? איך היא ביחס לכרטיסי עריכה המובילים בשוק החצי מקצועי וכו..

תודה אבל

זה לא זה, ניתקתי את המקלדת ועדיין אותו סיפור, ובקשר לזיכרון, גם לי נראה שזה לא הבעיה כי היא רצה לי 4 חודשים ללא כל הפרעה. יש למישהו עוד רעיונות?

the M

New member
גם לי היה משהו כזה

ואצלי זה הסתדר אחרי שהורדתי איזה עדכון של ווינדוס מהמחשב. האם האויד נותן לך הודעת EXCEPTION?

vidman

New member
איך מסירים

בxp נכנסים להוסף הסר תוכניות מאתרים את העדכון האמור מסמנים אותו ומורים להסרה כלומר remove בהמשך התהליך מזהיר אותך שיתכן שמספר תכניות עלולות להיפגע אם תבצע את ההסרה אך אני המשכתי ואף תכנית עדיין לא נפגעה והאויד חזרה לעצמה... אז תחליט לבד

xLoVer

New member
בקשה עזרה, אני לא מצליח

להסיר את הקובץ הזה. אני מצאתי אותו בהוספה הוסרה אבל אין שם תאופצייה להסיר אותו אלה רק למצוא פרטים עליו. יש דרך אחרת להסיר אותו?

dgrwkl1

New member
ואווו.איזה יופיייייייייייייייי

לא ידעתי שכ"כ הרבה פה עורכים כבר על אויד!!!! מצויייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אז יש לי שאלה: סיימתי לערוך סרט של 10 דקות באויד. ואני רוצה שכל הסרט יהיה במעין סטרוב עדין כזה. איך אני עושה את זה בדיוק?? אין לי כוח להתחיל לעבור עכשיו כל שוט ושוט ולסמן אותו ולעשות לו סטרוב. האם יש אפשרות לסמן את כל הסרט ולעשות לו "סטרוב"?? או שהייתי חייב לעשות את זה איך שהורדתי את זה לטיים ליין?? אשמח לתשובות מכם. ביי

vidman

New member
לא מבין למה

אם אכן מצאת אותו בהסרה והוספה אז חייבת להיות שם האופציה להסרה. אם לא אז לצערי זה גבול הידע שלי ואני מפנה את הזירה למומחה גדול ממני במחשבים שברור שקים/ת בפורום זה.

xLoVer

New member
הנה צילום מסך...

בגללל דבר כזה קטן אני לא יכול לעבוד עם התוכנה הזאת

abup

New member
מה הוא לא נותן לך להסיר שום תוכנה?

או רק את הקובץ הזה ספציפית?? יכול ליהיות שבזמן שאתה רוצה להסיר את הקובץ אתה מפעיל את הAVID יש מצב? כי אם כן אז כנראה התוכנה עושה שימוש בקובץ ישירות או בעקיפין אז המחשב מונע ממך להסיר אותה... או שפשוט תוכנה אחרת גורמת לקובץ ליהיות בשימוש... תנסה להפעיל את המחשב מחדש ואז לנסות להסיר את התוכנה אחרי שסגרת את כל התוכנות במחשב.... דבר נוסף אולי אפשר להסיר את הקובץ שעידכונים נוספים יצאו ולאחר התקנתם אפשר פשוט להסיר את הקובץ... תנסה לעשות אפדייט לווינדוס ואחרי זה להסיר את הקובץ הזה... כל מה שכתבתי בהודעה הוא לא מנסיון אלא מתוך השערה בלבד ... מקווה שעזרתי לך..

abup

New member
עוד משהו עם מה שכתבתי לא עובד

תנסה להיכנס לווינדוס במצב של סייף-מוד... ואז תנסה להסיר את התוכנה...

צריך קודם

להוריד את הסרביס פאק 1 ואז תוכל להסיר אותו וכמובן להחזיר את הסרביס פאק ממליץ זה עסק קצת מסוכן שמעתי על מחשבים שלא קיבלו את זה יפה אז בזהירות

למעלה