בעיה ב ZONEALARM ו WIN98

winona

New member
בעיה ב ZONEALARM ו WIN98

חוץ מהתקעויות מסתוריות של ZA ושל האקספלורר, שתי התופעות העיקריות הן הודעות "There is not enough memory to open this application " והודעות "The TrueVector Internet Monitor has shut down. Do you wish to restart it?" ? גרסא- ZA 2.6.362

gilad_no

New member
ידוע

גם אני נתקלתי בזה מספר פעמים. להערכתי (וזאת רק השערה) יש בעיה של זליגות זיכרון במוצר שלהם. כבר היו להם מספר בעיות בעבר ואולי זה עדיין לא תוקן. תשקלי מעבר לתוכנה אחרת. יש כאן מספר שירשורים הקשורים לפיירוול. תחפשי בהיסטוריה

winona

New member
תוכל להמליץ ?

משהו קליל (פוסל את נורטון) לפנטיום 233. ופשוט (פוסל את TINY) לקינפוג.

gilad_no

New member
Agnitum Outpost

אני מאוד אוהב אותו. יש לו גם חסימת פרסומות. אולי תסתבך קצת עם ההגדרות. אם כן, תפנה אליי ואני אסביר לך מה לעשות

uzi2

Active member
אם הוא יורד מ- Tiny בגלל ש- Tiny

Outpost נחשב לפחות קל לקינפוג מ- Tiny. אני ממליץ לו על Kerio Personal Firewall ושיקרא את ה- Help, או שישאל כאן בפורום. http://www.kerio.com גם ב- comp.security.firewalls ששם ממליצים בחום על Outpost מדגישים שהוא מומלץ יותר למתקדמים ופחות למתחילים. נכון שעדיין כל אחד יכול ללמוד להשתמש בו, אם הם יעזרו במישהו שמבין.

uzi2

Active member
ודרך אגב Kerio זה השדרוג של Tiny

כך שלמעשה אני ממליץ בכל זאת לנסות שוב. יש ב- FAQ של Kerio הנחיות לקינפוג שלו. ול- Kerio יש קובץ עזרה.

uzi2

Active member
יש לא מעט דיווחים על בעיות

יש לא מעט דיווחים ב- comp.security.firewalls על בעיות עם ZA. הדיווחים מתייחסים לבעיות בעת ההסרה או השדרוג, בעיות של זליגת זכרון, בעיות של העמסת CPU בתקשורות מהירות. לא לכולם יש בעיות עם ZA, וחלק מהבעיות נובעות מהסרה לא נכונה (אם אתה מסיר, חשוב שתנטרל ראשית את ZA מההגדרות ותאתחל לפני ההסרה, ולא תסתפק בהסרה של האייקון שלה מה- system tray לפני ההסרה של התוכנה).

למעלה