בעיה ב-Ulead MediaStudio 7.0

boytoy001

New member
בעיה ב-Ulead MediaStudio 7.0

ברשותי התוכנה, עד עתה היא עבדה מצויין על המחשב שלי עם מערכת הפעלה WinMe לאחרונה פירמטטתי את המחשב ושוב התקנתי את WinMe וכעת עורך הוידאו שבתוכנה פשוט לא עולה יותר, לא משנה כמה פעמים אני מריץ אותו פשוט הוא לא עולה, אני מבין שמשהו מתנגש בתוכנה אבל לא מבין מה דרך אגב, שאר התוכנות שבחבילת MEDIASTUDIO כן עובדות, כולל עורך הקול וההנפשה. למישהו יש פתרון?

cRaZyFuNk

New member
Get rid of WinME!!

אני לא מאמין שיש עדיין מישהו שמשתמש במהדורה הזו.. יש בה כל כך הרבה בעיות תאימות ובאגים. מייקרוסופט הוציאו אותה כתרגיל שיווקי - win98 עם look יפה יותר. תעבור לXP המערכת יציבה ומבוססת NT (מערכת קבצים בשיטת NTFS) שמעולה לדגימת סרטים וניהול קבצים גדולים) יש לה תאימות לכל ההתקנים הקיימים כיום בשוק. אני המום שעדיין לא היו לך צרות עם ה-ME. לסיכום ברח מה-ME כמו מאש, ועבור לXP כמו שאר העולם.

boytoy001

New member
היא חרא אבל XP עוד יותר גרועה

וגם המחשב שלי לא ממש סוחב את ה-XP זה בקושי זז פנטיום 3, 500 MHZ, 192 RAM בשבילי ME זה כמו 98, אמנם היא נתקעת לפעמים ועושה בעיות אבל לפחות אפשר לזוז איתה במחשב הפרימיטיבי שלי לגבי ה-XP גם לבעלי מחשבים חזקים יש המון תלונות היא מערכת הפעלה שמלאה ביותר מדי גרפיקה ובולשיט אם כבר אתה מדבר על מערכת הפעלה אמינה אז תדבר על WINDOWS 2000

moti80

New member
זה לא קשור למערכת ההפעלה

היתה לי גם הבעיה הזו יש איזו התנגשות שלא ברור בדיוק מה היא... אין רישומים במאגרי מידע של ULEAD או של מיקרוסופט ואחרי 3-4 פרמוטים זה חזר לעבודה תקינה אצלי

למעלה