בעיה ב Sestem Restore שלי t60

s h e b a

New member
בעיה ב Sestem Restore שלי t60

שלום לכולם יש לי מחשב Lenovo T60 מחשב פיצוץ שאני ממש מרוצה ממנו אך יש לי איזה בעיה במערכת הפעלה ה System Restore לא תקין הוא שומר את כול הניקודות אך ברגה שאני רוצה לעשות restore לנקודה מסוימת הוא מתחיל את השיחזור את בסוף הוא כותב שהוא מצליח לסיים את השיחזור . נסיתי את זה גם במחשב של חבר וגם שם זה לא עבד . עם למישו יש פה t60 ויכול לבדוק את זה על החשב שלו אני מאוד ישמח תודה רבה YOSSXP אני רוצה בבקשה שתתיחס לבעיה תודה רבה וחג שמח

kobi 23

New member
שבת שלום

יש לי גם T60 אך היום לא יצא לי לנסות לעזור לך.מחר בלילה אני אשמח לעזור

kobi 23

New member
העזרה שלי תדחה למחר

או למאוחר בלילה עקב הלוויה משפחתית.בירושלים. לא כ"כ התעמקתי בהודעה שלך אך אני מעריך שאוכל לעזור.

kobi 23

New member
ערב טוב,דבר ראשון תודה רבה !!

אתה מנסה לעשות את השחזור דרך הווינדוס או שזה דרך התוכנות של הTHINKDVANTAGE ? השחזור של הווינדוס הוא לא מדהים ולא פעם עשה לי צרות במחשב הרגיל שלי.עוד אחת מנפלאות מיקרוסופט. אני לא יודע איזו מערכת הפעלה יש לך,אני מניח שבויסטה שיפרו את העניין הזה אך בכל מקרה השחזור של טינקפאד עולה עליה. עם השחזור המובנה של הטינקפאד לא הייתה לי שום בעיה (השתמשתי בזה מס' פעמים) אם אתה בכל זאת ניסית דרך התוכנה המובנת ולא הצלחת יכול להיות שהייתה איזשהי בעיה בשימרה של נק' השחזור.ותהיה לך בעיה לחזור אליה.תנסה להיכס לתפריט של השחזור בטינקפאד,אולי יש שם נק' שחזור שנשמרו אוט'. START/ALL PROGRAMS/THINKVANTAGE\Rescue and Recovery/VIEW ALL BACKUPS בכל מקרה,לדעתי הכי טוב ליצור נק' שחזור ולשמור אותה ע"ג דיסק DVD.אני עשיתי את זה כדי לחסוך מקום וגם בשביל כל מיני בעיות שיכולות לצוץ על ההארד דיסק. מקווה שעזרתי אכשהו,תעדכן אותי

s h e b a

New member
לא אחי את השיחזור עשתי דרך Syestem Restore

מותקן לי xp pro כמב ל syster restore צור ניקודת שיחזור נסה לשנות אפילו איזה משו קטן בdevice manager או סתם לשנות איזה משו בהגדרות המחשב תעשה ריסטרט למערכת הפעלה כנס שוב למערכת ה system restore תבחר את ניקודת השחזור שיצרתה ותנסה לעשות את השחזור כעת קובי אני מודה לך על העזרה .

kobi 23

New member
אוקיי

לא כ"כ הבנתי איך זה יכול לעזור לך אבל ניסיתי ככה בשביל הספורט לעשות את זה,דווקא עבד הפעם. אני חייב לציין שהרבה פעמים השחזור לא עבד (דרך הווינדוס)

SoundManA

New member
תודה רבה

יש משו מוזר אצלי במחשב באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש של lenovo או מערכת הפעלה שלxp רגילה ?

kobi 23

New member
מה זאת אמרת

מערכת הפעלה של לנובו ?! אני משתמש כמוך בXP

למעלה