בעיה ב-office97

basin

New member
בעיה ב-office97

לאחרונה, לאחר פירמוט הדיסק איני מצליח להתקין office97. בסוף ההתקנה של התןכנה אני מקבל הודעת שגיאה: unable to load ole32.dll, vbajet32.dll or oleaut32.dll וגם The configuration of the ODBC Microsoft Access driver (*.mdb) driver failed. יש לי WIN98. בעבר היתה לי את אותה הבעיה ב-WIN95 אך איני זוכר כיצד פתרתי אותה. עיזרו לי בבקשה!!!! תודה.

noam01234

New member
Office 97

רוב הסיכויים שיש לך בעיה ב ODBC ולכן כל השגיאות האחרות. תכניס את התקליטור של האופיס ותפעיל את X:\Valupack\Dataacc\Dataacc.exe כאשר X הוא כונן ה CD שלך. התקן את Data Access, הפעל מחדש את המחשב ונסה להתקין מחדש את אופיס

basin

New member
נועם - תודה .... אבל זה לא עזר

עשיתי את מה שכתבת אבל בזמן התקנת DATA ACCESS אני מקבל את אותם שגיאות כמו מקודם. אולי הבעיה היא לא ב-OFFICE אלא אולי במערכת ההפעלה עצמה??? ...או אולי זה קשור לאנטי-ווירוס (יש לי ESAFE) למרות שבזמן ההתקנות הוא היה כבוי. בכל מקרה, תודה!

noam01234

New member
אז..

הבעיה היא אמנם במערכת ההפעלה (ODBC) אבל זה מותקן ע"י אופיס במע´ 9X. תנסה להסיר את האופיס, למחוק מספרית Program files את ספרית Microsoft Office ואז להתקין, הייתי ממליץ לך גם לשפוך את כל ההתקנה לדיסק הקשיח ולהפעיל את המחשב במצב בטוח ואז להתקין. אם כל זה לא עוזר נצטרך לטפל ברישום... וזה בלאגן בפני עצמו..

basin

New member
נועם - תודה ../images/Emo51.gif

עשיתי את מה שכתבת אבל זה לא עזר, ובגלל שאין לי כח להתעסק אם ה-"רישום" ובגלל שהיו לי עוד כאלף באגים שונים במחשב אז עשיתי reinstall לחלונות ול-office וזה פתר את הבעיה. ..איך לא.. אני מאוד מודה לך על ניסיון העזרה שלך!!!!.

למעלה