בעיה ב-Jet Audio

or121210

New member
בעיה ב-Jet Audio

יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ואני לא יודע למה לא שאלתי עליה כבר מזמן. הבעיה היא לא בתוכנה עצמה אלא ב-VIDEO CONVERTER. בחלק מהסרטים שאני ממיר, המחשב מתחיל את ההמרה, ובאמצע ההמרה הוא פשוט נכבה מיידית, אבל לאחר הפעלתו מחדש לא נגרם כל נזק. חשוב לציין שחלק מהסרטים עוברים בהצלחה, (ובדקתי, זו לא בעיה של פורמט). אז הבעיה היא המחשב או התוכנה או בכלל הסרטים? ואיך אפשר לתקן את זה? אני לא יודע איזו גרסה זו, והורדתי אותה מאתר COWON כי לא הצלחתי להתקין מהדיסק. יש הבדל בין הגרסאות? אם תגידו לי איך אפשר לבדוק את מספר הגרסה אז אבדוק תודה מראש
וסליחה על ההודעה הארוכה

tweeg

New member
תגובה

א.תוריד cpu-z ותבדוק מה הטמפ' בזמן ההמרה,ומתחים גם ב. לוח הבקרה מערכת מתקדם הפעלה ושחזור-הגדרות תוריד את הוי מהפעלה מחדש באופן אוטומטי עכשיו אמור להופיע מסך כחול,תעלה אותו הנה/תעתיק את מספר השגיאה נמשיך משם

or121210

New member
מה זה CPU-Z ? ומאיפה מורידים?

הפעולות שאמרת לי לעשות יכולות לפגוע במחשב? רציתי לשאול כבר הרבה זמן אבל תפוז ניתקו אותי בטעות מהמערכת

tweeg

New member
בגוגל?

לא,אחרת לא הייתי אומר לך לעשות את זה אתה יכול גם לשאול את אותו הדבר בפ' חומרה ולדעתי לקבל את אותה תשובה

or121210

New member
הורדתי.

עכשיו, איפה אני מוצא את ההגדרה של טמפרטורה ומתחים (באנגלית)? עוד רגע אעשה את שלב ב'

יאיר B

New member
אם לא תסתדר עם CPUZ, נסה את התוכנה הבאה:

http://www.cpuid.com/hwmonitor.php לא צריך להתקין, רק להריץ את הקובץ והוא יתן תוצאות (אם הוא יזהה את הסנסורים כמובן). אגב, שלחתי בשמך תודה להנהלת הפורומים

or121210

New member
הרצתי

אני לא מבין גדול בכל העניין הטכני הזה של המתחים. אז איך כותבים מתחים באנגלית ואיזה נתונים של טמפ' ומתחים חשובים (יש איזה 9 טמפ' שונות)

or121210

New member
שלב ב'

ביצעתי את שלב ב' ועדיין המחשב נכבה. מה לעשות?

tweeg

New member
תשובה

תעלה הנה צילום מסך של הcpu-z עם תמונה של הטמפ' והמתחים פתוחה

למעלה