בעיה ב IIS

Zeliran

New member
בעיה ב IIS

אחרי שהבנתי ש winXP Home Edition פשוט לא תומך ב IIS כיפפתי קצת את החוקים ומצאתי מדריך להתקנת IIS על winXP HE אז עכשיו סיימתי להתקין אותו.. נכנסתי ללוח הבקרה-->כלי ניהול-->ניהול מחשב וברשימה בצד יש Internet Informaiton Service (תחת services) הבעיה היא כזאת.. אם אני פותח את הדפדפן ורושם בכתובת http://localhost ואני מקבל דף שבו כתוב "המודול שצוין לא נמצא" (לא מה שאמורים לקבל..נכון?) וכשאני מנסה לפתוח פרויקט ASP.NET חדש, אני מקבל את אותה הודעת השגיאה צרפתי את התמונה בהודעה הקודמת שכתבתי בנושא.. שוב. גם שבחרתי שהוא ינסה להשתמש ב Frontpage Server Extensions אז זה גם לא עזר.. (הורדתי גם את ה FPSE והתקנתי אותו..) עזרה? מישהו?

Zeliran

New member
yay!!!!!

זהו! סוף סוף זה עובד! בסופו של דבר שיניתי משהו בהגדרות של ה IIS והסתדר.. haha microsoft! iis על winXP HE אפשרי? ועוד איך!

Zeliran

New member
בעיה בדיבאג

כמו שאמרתי, הכל הסתדר עם ה IIS, ועכשיו הכל עובד (נדמה לי..
) בכל מקרה.. מה שהול עכשיו זה שאחרי שפתחתי פרויקט חדש ב asp.net, וסיימת לכתוב את הקוד, אז אני מנסה לעשות דבאג לפרויקט (מה שאמורים לעשות.. כן?) אז כשאני עושה אני מקבל את ההודעה הנ"ל (צרפתי תמונה..) נסיתי להתקין את ה server comp... אבל גם אחרי שנסיתי.. אני עדיין מקבל את אותה ההודעה.. רעיונות?

gilad g

New member
אני חושב...

שאתה צריך להתקין FPSE על האפליקציה שלך. קודם כל אתה נכנס למסך הבקרה של IIS, מנווט לתיקיה שלך, לוחץ עליה לחיצה ימנית, ואז Properties. בחלון שנפתח, אתה לוחץ על create, ואז סוגר את החלון. אחרי זה, האייקון של התיקיה שלך אמור היה להשתנות לאייקון של קופסה כזו. לאחר מכן, אתה לוחץ לחיצה ימנית על התיקיה, All Tasks, ואז Configure Server Extensions. לעקוב אחרי ה-wizard (הוא לא מסובך בכלל). זהו, יכול להיות שזה יעבוד יכול להיות שלא... מומלץ גם לבדוק הרשאות DEBUG.

Zeliran

New member
אההה..

לא ממש עזר.. אפשרי לעשות דיבאג דרך הקונסול? (או שתהיה אותה הבעיה?)

Zeliran

New member
../images/Emo41.gif גררר...

יש לי טופס שבו יש TreeView בטופס אחר יש TextBox שכאשר אני לוחץ על פתור, הנתון שב TextBox מתווסף לרשימה שנמצאת במחלקה אחרת ואז מופעלת פונקציה שתאתחל את ה TreeView שבטופס האחר הנתונים שב TreeView לקוחים מ TreeView שנמצא במחלקה אחרת.. כאשר אני מפעיל את הפונקציה מכפתור שנמצא באותו הטופס, היא עובדת אבל כשאני מנסה להפעיל אותה דרך הטופס עם ה TextBox, היא מופעלת על הנתונים לא נכנסים, נסיתי להשתמש ב Owner, כך שהטופס עם ה TreeView הוא ה Owner של הטופס עם ה TextBox, אז עכשיו אני מנסה להפעיל את הפונקציה עם השורה הזאת:
((frmTree)this.Owner).IntalizeTree();​
אבל מה שקורה זה שהפונקציה מופעלת, אבל הנתונים לא נכנסים.. רעיונות?

gilad g

New member
לא הבנתי את מהלך הענינים..

טיפונת קוד + הסברים יעזור להבין

Zeliran

New member
אוקיי..

יש שני טפסים, בטופס אחד (ששמו בישראל frmTreeView) קיים TreeView, בקוד של אותו טופס, קיימת גם פונקציה שמטרתה היא "לאתחל" את ה TreeView שבטופס.. קיימת מחלקה אחרת בתוכנית, שבה קיים אובייקט TreeView, אז כאשר מריצים את הפונקציה אז היא מכניסה לTreeView שבטופס, את כל ה Nodes שקיימים באובייקט שנמצא במחלקה האחרת.. בטופס אחר, ולא קשור, (frmAddHigh) קיימת לה תיבת טקסט... כאשר לוחץ על כפתור "הוסף", אז הטקסט שבתיבה מתווסף לרשימת ה nodes שקיימים במחלקה הנ"ל.. ולאחר מכן מופעלת הפונקציה מהטופס frmTreeView, הבעיה היא שלמרות שהפונקציה אכן מופעלת, הנתונים לא נכנסים נסיתי להשתמש ב Owner בקונסטרקטור של הטופס frmTree הוספתי את השורה:
frmAddHigh high = new frmAddHigh(); high.Owner = this;​
וכאשר לוחצים על כפתור "הוסף" בטופס frmAddHigh , אני מפעיל את הפונקציה בדרך הבאה:
((frmTree)this.Owner).IntalizeTree();​
(intalizeTree היא הפונקציה שמטרתה לאתחל את העץ..)

למעלה