בעיה ב-Cubase

G L 4

New member
בעיה ב-Cubase

אוקיי, סוף סוף, יש לי קיובייס SX (לא בדיוק שלי- בני דודים נדיבים...). חיברתי את ה-Yamaha PSR שלי למחשב (כידוע לחלקיכם- עם כבל MIDI ל-USB). עכשיו הבעיה: כשאני מקליט בקיובייס, הכל טוב ויפה, עם צלילי MIDI שיוצאים מהאורגן עצמו. אבל כשאני משמיע את ההקלטה במחשב- הכל יוצא בצלילי פסנתר פשוטים! ו.. אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל כשאני מנגן תו ארוך, רק שנייה ממנו מושמעת (ובצליל פסנתר, משום מה). מה הבעיה?

G L 4

New member
בעצם נדמה לי שאני יודע:

C-Media AC97 Audio Device נשמע הגיוני?

G L 4

New member
או שזה שם הדרייבר?

ושם הכרטיס עצמו: SiS 7012 אפשרי?

MTench

New member
כנראה זה מה שקרה פה

אני לא מכיר ספציפית את קיובייס כי זה תוכנה יקרה, אבל אתה כנראה הקלטת ערוץ אחד (שורת תווים אחד על המסך), ואת הכלי אתה בוחר במחשב.(אתה יכול להחליף את זה לכל כלי אחר שאתה רוצה) אתה צריך למצוא דרך להקליט את כל הערוצים בכלים המתאימים ולא להקליט כלי אחד שאתה בוחר במחשב איזה כלי זה. (זה טוב כשאתה רוצה לנגן במקלדת שליטה כל כלי בנפרד, אבל זה כנראה לא מה שאתה רוצה) מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

G L 4

New member
הבנתי, בערך...

אבל אין לי מושג איך ליישם את זה. יש כאן מישהו שמכיר את קיובייס? משום מה המדריך לא מדבר על בעיות כאלה.

הכרטיס הוא כרטיס סטנדרטי

קנית אותו יחד עם המחשב.נכון? אתה צריך כרטיס שיתאים להקלטות.כרטיס כזה ימנע השהיות ושאר ירקות.

G L 4

New member
אה, הבנתי...

אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש עכשיו... אבל תודה בכל זאת. אני ממשיך לנסות לתקן את הבעיה הזאת..!

למעלה