בעיה ב-ממסרים

אליKו

New member
בעיה ב-ממסרים

יש לי מערכת קריאה שהיא במצב NC . ברגע שלוחצים על הלחצן קריאה צריכה להידלק בנוסף לקריאה מנורה. ע"מ שהמנורה תדלק בזמן הלחיצה הרכבתי ממסר שמדליק את המנורה ברגע הלחיצה. (משמע- ברגע ניתוק המגע). הבעיה היא שהממסר מתחמם בזמן שהמנורה והקריאה לא לחוצים.(כשאין קריאה).

asher40

New member
שים "אמפר מטר" על כל מוליך בעומס...

יתכן והזרם ,מעבר לנדרש. לא משנה כרגע הסיבה ,אבל יתכן ותופתע. אשר.

lekner

New member
אתה אומר שאתה

עובד במצב סגור נורמלי האם אתה מזין את הממסר כל הזמן כדי שהמגע יפתח? למה לא תהפוך את המערכת הממסר יקבל מתח אך ורק בזמן הלחיצה לי מה שאתה מתאר אתה מזין את הממסר קבוע מחמם אותו ומקצר לו את החיים

אליKו

New member
שתי שאלות

1. איך בדיוק אני הופך אותו? הרי אם אני יהפוך אותו , המנורה והצפצוף יהיו הפוכים. זאת אומרת שהמנורה תהיה דולקת כל הזמן ובזמן לחיצה היא תכבה. 2. עד כמה לדעתך המצב שבו הוא מוזן כל הזמן מקצר באופן משמעותי את חייו ?

רשר

Well-known member
מנהל
זה המעגל שאתה צריך

איך תוכל להפוך את המעגל ברכיבים שיש בידך נוכל לומר רק אם נדע בדיוק מה יש לך.

אליKו

New member
אז מה שיש לי זה....

מערכת אזעקה במצב יום (צ`יים) שהיא יכולה ליהיות במצב NC בלבד. אני משתמש בה לשירות שדומה למערכת קריאת אחות- חולה . על ידי מתג קריאה נשמע צפצוף ונדלקת נורה מעל החדר . מתג כיבוי מחוץ לחדר מכבה את הקריאה ואת המנורה. (אני משתמש במתג מחליף).

lekner

New member
אני לא מבין אם הדבר היחיד שהיא

עושה זה להדליק נורה וזמזם במקביל ,למה לא להשתמש רק במפסק מחליף??? ואם בגלל שאתה צריך מתח נמוך אז תחבר שנאי או שהמערכת עושה יותר מזה?

אליKו

New member
כי מדובר ב NC

ואז לחיצה על המתג מדליקה זמזם אבל מכבה את המנורה. לעומת זאת כיבוי הזמזם מדליק את המנורה. . מה שאני צריך זה שהמנורה תדלק ביחד עם הזמזם

lekner

New member
אתה צריך שהם ידלקו ויכבו ביחד?

הבנתי במה מדובר עדיין לא הבנתי מה אתה צריך? האם אתה רוצה שהם יעבדו ביחד? או שיעבדו לחוד

lekner

New member
אז מה הבעיה בשרטוט שלי?

למה אתה צריך את מערכת הבקרה? תעשה מה שהראתי לך ותפתור את הבעיה למה ממסר ומערכת בקרה?

lekner

New member
עדיין לא מבין מה הבעיה בלשנות

15 חדרים אבל לא משנה

למעלה