בעיה בתצוגה של 737 PMDG

בעיה בתצוגה של 737 PMDG

משום מה אני רואה את הספרות בטייס האוטומטי בצורה מאוד לא ברורה, הספרות 0 ו 8 נראות אותו דבר בדיוק (כמו ריבועים מלאים) ובין שאר הספרות גם קשה להבדיל מישהו נתקל בבעיה הזו ? או שזו בעיה מקומית אצלי ?

JuveFan

New member
גם אצלי זה לא כל כך ברור

אני מעדיף ללחוץ SHIFT+Z ואז לראות את המהירות והגובה שלי בצורה יותר ברורה.

ולגבי הטייס האוטומטי ?

איך אפשר לראות לאיזה גובה הוא מכוון ? דרך אגב שמתי לב שלא תמיד כשאני מחבר את הטייס האוטומטי המטוס אכן מגיב...

LLEM

New member
תשובה לשניכם:

לגבי הספרות: זה לא רק אצלך. זה עניין של רזולוציית מסך. אם תגדיל את החלון של הפאנל, המספרים יהיו יותר ברורים. לגבי הטייס האוטומטי: לחצת על כפתור ההפעלה הראשי? לגבי ה-Shift+Z: אני לא ממליץ לך להסתמך על הנתונים שלו. לדוגמה, כשאתה טס מתחת ל-18,000 אתה אמור לכייל את מד הגובה ע"פ הוראות הבקר. אם הלחץ הוא לא 29.92, הקריאה של מד הגובה ומה שכתוב למעלה באדום היא לא אותה הקריאה. הנתונים באדום הם בהנחה שהלחץ בגובה פני הים הוא סטנדרטי (29.92). לכן הקריאה הנכונה תהיה במד הגובה.

LLEM

New member
תיקון טעות: בדיוק להיפך ממה שכתבתי

נתוני הגובה הרשומים באדום (כשלוחצים Shift+Z) הם על פי לחץ מקומי - הלחץ שהבקר נותן. עד גובה 18,000 הכל טוב ויפה. כאשר עוברים את גובה 18,000 יש לכייל את מד הגובה על פי לחץ 29.92. ככה עושים במציאות. איך אני יודע שצריך לעשות את זה בסימולטור? אני לא יודע, אבל מה שכן, אם תשימו לב, מעל גובה 18,000 הבקר כבר לא "ייעץ" לכם את הלחץ המקומי לכייל בו את מד הגובה. לכן הגעתי למסקנה הזו... שורה תחתונה: במקרים מסויימים הקריאות של מד הגובה ומה שכתוב באדום הן לא אותן הקריאות. לכן תמיד הסתמכו על המכשירים בקוקפיט.

למעלה