בעיה בשליחת EMAIL מהשרת

yair24

Member
בעיה בשליחת EMAIL מהשרת

שלום, יש לי דף ששולח EMAIL מהשרת בPHP. האימייל נשלח בHTML והוא בעצם גם כתוב בHTML. עד היום זה עבד מצוין כלומר הOUTLOOK EXPLRESS קיבל את האימייל וידע לקרוא את הHTML ולתרגם אותו. משום מה עכשיו הOUTLOOK EXPRESS לא מצליח לקרוא את האימייל ומראה את כל תגי הHTML... לא עשינו שום שינוי בOUTLOOKEXPRESS אבל מה שכן אני יודע שאינטרנט זהב העבירה אותנו לשרת אחר, והתקלה התחילה מהיום של ההעברה. יכול להיות שזה בגלל זה? יש מישהו שיודע מה עושים? (הכל מקרה אני מתכוון להתקשר לשאול אותם.) יאיר

yair24

Member
הנה הקוד

<? //add From: header $headers = "From:msq website contact form"; $headers = "Reply-To:".$email; //HTML version of message $headers .= "Content-Type: text/html;\r\n"; $HTML_SAVE = "First Name: ".$fname."\n Last Name: ".$lname."\n".$email." company: ".$company."\n Refferer: ".$refferer."\n Message: ".$msg."\n"; //send message mail ("[email protected]", $subject, $HTML_SAVE, $headers); ?>​
כבר שיניתי את זה שלא יעבוד עם HTML... הבעיה עכשיו היא שבSUBJECT הוא רושם לי תמיד WWW-DATA וזה קורה אפילו שלמשתנה $SUBJECT מגיע משהו מהטופס. יאיר

nirdagan

New member
צריך להתחיל שורה חדשה

לפני ה header שנקרא content-type אחרת הוא יוצא כחלק מהערך של ה header שלפניו (reply-to)

yair24

Member
תודה על הטיפ

באמת לא הבנתי למה כשאני עושה REPLY זה כותב את האימייל וביחד איתו CONTENTTYPE... יאיר

yair24

Member
יה אללה רק עכשיו נפל לי האסימון...

מה שקרה זה שהיה לי REPLY TO: [email protected] והמנכל ביקש שזה לא יעשה לו את הכתובת הזאת (כתובת גנרית שבאה מאיזה אתר TUTORIAL שמשם לקחתי את הקוד לשליחת אימייל) אז מה שעשיתי זה שיניתי את הREPLY TO: לאימייל שהמשתמש מכניס, באותה הזדמנות העפתי את הנקודות שהיו ככה:
HEADER .= BLA BLA BLA​
אז העפתי את הנקודה מכל השורות שהיו למה העפתי אותם??? כי חשבתי שזה שגיאה או משהו כזה... אמרתי מה צריך את הנקודות האלה?? זה בטח טעות... איזה אהבל יצאתי!! וזה בעצם גרם לדריסה של הHEADER כל הזמן... וכל השגיאות... וכל הטלפונים לאינטרנט זהב שיגעתי אותם שם, אותם ואת מחלקת סיסטם שלהם.... אז מה בעצם המסקנה מכל הענין?? במה שעובד לא נוגעים!!!! אף פעם!!!!
יאיר

N i X

New member
פעם קראתי אפשהו

שמתכנת הוא אחד, אשר מתקן דברים לא שבורים(==עובדים).

זאינאל

New member
חשוב מאוד מאוד מאוד מאוד

כששולחים דואר מ-PHP, להגדיר שדה כותרת בשם Return-Path שמצביע לכתובת דואר אלקטרוני שבה אתה מוכן לקבל הודעות שגיאה. אחרת אם יש שגיאה במהלך ההעברה של ההודעה (שרת נפל, כתובת דואר אלקטרוני לא נכונה, תיבת דואר מלאה) הודעת השגיאה חוזרת לכתובת של ה-return-path. במקרה ולא הגדרת את זה, זה אוטומטית מתמלא בשם של תוכנת השרת והכתובת של השרת - לדוגמא [email protected] . חוץ מזה שלא תקבל את השגיאות ולא תדע שיש בעיה, מנהל המערכת (אם הוא טוב וטרח להגדיר את זה) יקבל את כל הודעות השגיאה האלה ויתעצבן נורא.

Nomaed Dominus

New member
אגב, היתה לי בעיה מאוד דומה

גם אצלי ב-OUTLOOK זה הציג את הקוד במקום תוכן ה-HTML. אבל הגורם היה אחר. הפרדתי את ה-HEADERים ע"י ‎\n\r‏ כמו צריך, אבל ה-OUTLOOK הראה את הקוד. שיניתי את הפרדת ה-HEADERים ל-‎\n‏ פשוט, והכל נהיה בסדר...

למעלה