בעיה בשיעורים

kola99

New member
בעיה בשיעורים

היום היה לי את השיערו ה-17 ווהוא הלך בכלל לא טוב יש לי בעיה גדולה בעיקר אם צמתים היו לי בכיות אחרות אבל אם הזמן אני משתפר בזה אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה בצמתים יש לכם כמה עצות בשבילי? ועדיין לא למדתי חניות ועברתי כבר יותר מחצי בהשיעורים אצל כולם זה ככה?? ושבוע הבאה אני נוסע לתל אביב פעם ראשונה אם המורה יש לכם כמה עצות שיעזרו לי גם בזה? כי אני מנסה כול שיעור לנהוג נכול ויש לי את הבעיות הקטנות האלה שיכולים להכשיל אותי בטסט

זה בסדר גמור.

חניה לומדים בסוף, וזה לא כזה מפחיד.. בד``כ זה לפחות בשיעור 25. לגבי בעיה בצמתים, פשוט שב עם עצמך, ותחשבן כל מצב אפשרי למי מגיעה זכות קדימה, או מאיפה לאיפה לפנות. זה שיש לך עדיין טעויות, זה סביר ביותר. עד הטסט אתה לאט לאט תוריד את הטעיות לגמרי. בהצלחה.

kola99

New member
תודה:))

השיעור שהיה לי אתמול אז המורה אמר לי שיש לי בעיה גדולה בצמתים ושאני עוד יקח המון שיעורים אצלו ושאני לא ידוע לנהוג....בשיעורים הוא ממש מוריד את הבטחון אבל אין מה לעשות בקשר לצמתים זו בדיוק הבעיה שלי אני לא פונה מהכיוון הנכול לכיוון הנכון בדרך כלל כי רוב הזמן אין תמרור עצירה יש רק זכות קדימה בגלל זה בזמן שאני נוסע אני צריך לחשוב לאן לפנות וזה מבלבל אבל בסוף הישעור האחרון הצלחתי לעבור צומת אחת כמו שצריך אז אני חושב שאני ישתפר בזה בשיעור הבאה תודה על התגובות....

למעלה