בעיה בקשר ל-SQL עם VB.net

gilad g

New member
...אה, ו...

תראה את ה-connection string שלך

XStyle

New member
בעיה בקשר ל-SQL עם VB.net

התקנתי SQLServer שהורדתי מהאתר שלהם וניסיתי להפעיל את המערכת IBuy Portal וכתוב לי שאי אפשר להכנס על המשתמש כי הסיסמא לא נכונה או שצריך להכניס סיסמא משהו כזה... קיצר איך אני נכנס מהמערכת הזאת לSQL? ועוד שניה שאני אפעיל את המערכת מחדש אני אגיד לכם מה זה כותב אם לא הבנתם... תודה

XStyle

New member
Connection String?? כנס

אין לי מושג מה זה ובהודעת שגיאה אמרתי מה קרה.. Cannot open database requested in login 'portal'. Login fails. Login failed for user 'HORN-N4S7ZWG06I\X-Style'. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Cannot open database requested in login 'portal'. Login fails. Login failed for user 'HORN-N4S7ZWG06I\X-Style'. --------------------------------- קיצר... אני צריך לדעת איך אני מתחבר אל הSQL Server מהמערכת IBuy Portal הזה ויש לי הרשאות של אדמין בווינדוס אקס פי ואני יודע גם מה הסיסמא של הSQL רק אני צריך לדעת איך מכניסים כדי שזה יעבוד תודה

gilad g

New member
מכניסים אותה ב-connection string

"מחרוזת החיבור", בעברית. תראה לי אותה, ואז אני אדע מה צריך לתקן.

XStyle

New member
אוקי אז למשל אני רוצה את זה:

"Data Source=Aron1;Initial Catalog=pubs;User Id=sa;Password=asdasd;" איפה אני מכניס את זה? ואני רוצה שהדבר הזה יעבוד לכל הדפים... זאת אומרת שאני לא אצטרך להכניס את זה לכל הדפים אלה לדף אחד או פעם אחת ואז כל הדפים ידעו מה הסיסמא והכל... תודה

XStyle

New member
וגלעד -

אין לי מושג מה זה מחזרוזת חיבור (יעני איך לעשות אותה ואיך היא נראית) וזה גם לא המערכת שלי כמו שאמרתי אז אין לי מושג איך למצוא את זה... מבין? =\ ואי אפשר להוציא את הסיסמא או לעשות משהו שזה יעבוד לכל הדברים ושאני לא אצטרך לכתוב את הדבר הזה כל פעם מחדש? תודה

גרי רשף

New member
אני חושב שזה קצת חורג מתחום הפורום

בסביבת ה-NET ניגשים לנתונים ב-SQL Server בשיטה שנקראת ADO.Net, שמבחינתך זה אומר שבקוד עליך ליצור קשר עם השרת & בסיס הנתונים & הטבלה & הרשומות והשדות המבוקשים בדרך מסויימת. מחרוזת ההתחברות מאפשרת להתחבר לשרת והיא כוללת את שמו, סוג בסיס הנתונים, שם המשתמש, הסיסמה ועוד. הפרטים יכולים למלא ספר שלם ואינם מתאימים לפורום, אבל כדאי לחפש קטעי קוד לדוגמה כדי לנסות ולהבין איך ולמה.

XStyle

New member
טוב תודה וזה כן קשור כי-

כל קוד התחברות יכול להיות שונה בשפות אחרות... אז פה זה הכי מתאים ולא נראה לי שיש הרבה דברים בפורומים שהם מתאימים 100 אחוז לפה.. עזוב קיצר אי אפשר ב SQL Service להוריד את הסיסמא או לשים את הסיסמא שכבר שמתי ולמנוע בעיות וזה? תודה

XStyle

New member
הבעיה:

-------------------------------------------------------------------------------- Cannot open database requested in login 'portal'. Login fails. Login failed for user 'HORN-N4S7ZWG06I\X-Style'. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Cannot open database requested in login 'portal'. Login fails. Login failed for user 'HORN-N4S7ZWG06I\X-Style'.​

XStyle

New member
בבקשה מישהו?

עכשיו אני תקוע רק בחלק הזה, אי אפשר להתקדם..

nattygur

New member
נראה שהמשתמש אשר

אתה עובד איתו לא מוגדר ב SQL server. ראשית תבדוק באיזה שיטה של היזדהות SQLServer עובד : Windows או Sql server. במקרה שלך אתה שולך את המשתמש ברשת ואו שה SQL server לא עובד על היזדהות של Windows או שלא נתת הרשאות מתאימות למשתמש החלונאי שלך ב SQL server.

XStyle

New member
כל הפרטים

יש לי ווינדוס אקס פי ועשיתי SQL Server רגיל ויש לי הרשאות של אדמנין... אז מה עושים?

XStyle

New member
וגם אין לי מושג איך לעשות הרשאות -

וכל הבולשיט הזה... אתה יכול להסביר לי בבקשה? =\ תודה

למעלה