בעיה בקשר ל Apache

ivgeni1000

New member
בעיה בקשר ל Apache

הורדתי אפאצ'י ואני לא יודע איך להשתמש בו
בתיקיה bin יש שני קבצים ששמתי לב אליהם: apachemonitor.exe apache.exe איזה מהם להפעיל וכיצד להשתמש בו? נ.ב. סליחה על השאלה המטופשת

shanor

New member
מממ...

ה- APACHE.EXE הוא קובץ תוכנת השרת עצמו, שמפעיל את ה- SERVICEים המתאימים כדי להריץ את השרת על המחשב שלך (WINDOWS אני מניח בתור OS). ה- APACHEMONITOR, הוא ישומון קטן, אשר מאפשר הפעלה, הפסקה והפעלה מחדש של השרת (APACHE), בעיקרון אפשר להפעיל כל אחד מהם, אבל עדיף (לדעתי) לעבוד דרך ה- MONITOR (אם כאשר אתה מפעיל את המוניטור השרת לא מתחיל, יש ללחוץ על START...). בנוסף גם יש לך את האייקון בשורת המשימות (ליד השעון) של האפצ'י עם משולש (פונה ימינה - כמו ה- PLAY) (השרת מופעל), ריבוע (כמו - STOP)(השרת לא פעיל). דרך אגב, לפני שאתה מתחיל את כל הבלגן, תדאג לקרא את הדוקומנטציה המצורפת בנוגע לאיך למה וכמה, ובנוסף המלצה שלי, אם אתה צריך את האפצ'י רק בשביל לבדוק את הסקריפטים שלך (ולא כדי להפוך את המחשב שלך לשרת אינטרנט אמיתי) צור חוק בפיירוול שלך (כמובן שיש לך משהו כזה - אם לא תשיג ומיד), ותחסום את הפורטים 80,8080 למידע נכנס (שים לב טוב, אל תחסום את הפורטים הללו החוצה - כי אז לא תוכל לגלוש!!!, תחסום את הפורטים הללו פנימה בלבד). כמו כן תחסום את הגישה של ה- APACHE החוצה. ככה תגן על עצמך שגם אם יגישו בקשות לאפצ'י שלך הוא א', לא יקבל את הבקשה כי הפיירוול יחסום את הבקשות בפורטים 80,8080, ו- ב', גם אם הוא כבר יקבל בקשה כל שהיא, התגובה שלו תחסם על ידי הפיירוול. בהצלחה שנאור.

יבגני ב

New member
הכפתורים באפור ../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif

מה לעזאזל אני אמור לעשות??? איך אני מתחבר לכתובת? באיזה תחביר?

shanor

New member
מממ...

טוב אני מניח שניסית את הדבר הרגיל של להפעיל את APACHE ואחריו את המוניטור נכון? אם לא תנסה ותגיד מה זה אומר, אבל בכל מקרה בוא נלך רגע על משהו אחר... ניסית לשחק עם ההגדרות של ה- APACHE (ז"א עם הקובץ http.conf)? שינית שם הגדרות או משהו בכלל שינית בקובץ? אם כן, אז יש סבירות טובה מאוד שמשהו שגוי שם באחת ההוראות (הקונפיגורציות)... קח מההתקנה שוב את הקובץ המקורי, תעתיק אותו במקום הקובץ שלך ותנסה להפעיל. עובד - יופי. לא עובד... צריך להמשיך לחפש. ספר לי מה קורה, ונמשיך משם. דרך אגב, אם אתה מפעיל את APACHE.EXE הוא פותח חלון של דוס (שחור ולא יפה), ואם יש שגיאה הוא כותב משהו... האם אתה מקבל שם משהו? בברכת הצלחה שנאור.

ivgeni1000

New member
הנה הפרטים:

לא שיניתי כלום ב http.conf כן, הפעלתי את תוכנית הדוס וחר כך את המוניטור לא, אני לא מקבל שום שגיאה בתוכנית הדוס

shanor

New member
מממ...

טוב, שלחתי לך הודעה בפרטי, דבר איתי באיסיקיו. שנאור.

למעלה