בעיה בקליפים.....

orguy

New member
בעיה בקליפים.....

יש לי רזולוצייה מעאפנה בקליפים שיש באתר של גלעד........

צודק

כל הקליפים באתר שלו ככה... כנראה לא רצו להעלות קליפים באיכות טובה בגלל הגודל שהם עלולים לתפוס

אם כבר מדברים על האתר

עברתי שוב על האתר הפעם עברתי על הכל לאט כי יש לי זמן סוף סוף ושמתי לב למשהו...... עוד כשהאתר עלה נכתב בפורום כי הפורום שלנו מופיע הקישורים אבל שמתם לב שאנחנו הפורום היחיד שמופיע בקישורים? האם זה אומר שאנחנו הפורום היחיד של גלעד שפתוח? (אני מתקשה להאמין שזה נכון) ואם זה לא נכון- אני חושב שזו מחמאה מאוד מאוד גדולה שאנחנו היחידים שמופיעים שם , לא?

orguy

New member
אני חושב שמאוד חבל....

שהקליפים נראים כמו הצרות שלי, כי אם הם כבר השקיעו שהאתר יראה יפה, אז תשקיעו עד הסוף אולי תנו להוריד את זה באיכות טובה, זה המינימום! כי לא כיף לראות קליפים שהאיכות קול היא ממש טובה אבל הרזולוצייה מחורבנת, ד"א יש פורום לגלעד בעוד אתר הוא נמצא איפשהו בקומונה של גלעד...... שהמנהלת שלה היא ספיר...... תבדוק שם......

היה לי ברור שאנחנו לא היחידים

למרות שלא ידעתי זאת בבטחה מכיוון שלא ראיתי פורום אחר....

shir shir

New member
לא אתם לא הפורום היחיד שנפתח!!!

הרבה לפני שהפורום הזה נפתח-עוד בימי הקומונה.. הקמתי פורום לגלעד בהייד פארק... אבל אנשים לא אהבו את האתר של הייד פארק אז הם לא נכנסים הפורום עדיין פתוח לכל המעוניינים.... דרך אגב גלעד נכנס לפורום שלי-כמה פעמים.. וגם בן דוד שלו....

3נטוש

New member
כן ראיתי את הפורום הזה...

אבל מה? הבן דוד שלו? לא נראה לי.. אני יגיד לך גם למה...ברגע שראיתי את מה שהוא כתב וכאלה... אז לקחתי ת'איסיקיו שהוא נתן... דיברתי איתו... ולפי מה שנראה הוא לא ממש מרשים כמו גלעד... שמעתי מלא דברים שגלעד דיבר וכאלה... לא יודעת אני לא חושבת שזה אמיתי... דרך אגב קוראים לילד הזה שחושב שהוא בן דוד של גלעד אלון נכון.?

הי לא לכעוס ../images/Emo9.gif

אני סייגתי את דברי ואמרתי אותם רק כי אני לא ראיתי פורום לפני (לא שחיפשתי אחד לפני) לא כועסת נכון?

shir shir

New member
אני לא כועסת....

וזה כן בן דוד של גלעד כי כשהיה איתו צאט שאלתי אותו אם יש לו בן דוד שקוראים לו אלון ו פרטים עליו וזה כן הוא..... אבל זה לא ממש איכפת לי...:)

orguy

New member
לי האתר עובד......

אבל באמת יש עוד דברים שחבל שאין באתר לדוגמא אקורדים לשירים.... אני ממש רוצה לנגן את "מותק שלי" אבל אני לא מצליח לעלות על האקורדים שלו!!!!

למעלה