בעיה בקיום יחסים...

בעיה בקיום יחסים...

שלום לכולם וכולן.... אני נמצאת בתחילה של קשר דיי טרי עם בחור מ-ק-ס-י-ם. יש ביננו הרבה תשוקה ליטופים חיבוקים ואנחנו שוכבים הרבה. יש כימיה בסקס והוא זורם מאוד טוב... אבל.. אני לא גומרת. הוא לא הבחור הראשון ששכבתי איתו ואני לא מתרגשת מזה שאני לא גומרת (דיי רגילה כבר..) ולמרות זה אני מאוד נהנת מסקס. כשאני מאוננת לבד (סליחה על הישירות) אני גומרת ונהנת. עם בחורים בדרך כלל לא. (למרות שהיו כמה פעמים בודדות שגמרתי כשירדו לי..) אבל לא תמיד... ולענין - אני שמה לב שזה מטריד את החבר שלי. הוא נורא משתדל... וזה מציק לו. הוא גם יורד לי אבל מה לעשות... לא גמרתי. אני אומרת לו שאני נהנית בכל מקרה אבל אני רואה אצלו תסכול..... האמת שלי אישית זה לא מפריע כי התרגלתי אבל זה כן מציק.... מה דעתכם? הצעות, עזרה, כל תגובה תתקבל בברכה! תודה ושבת שלום..

shanaya2

New member
זה שזה מציק לו...

קודם כל אומר שחשוב לו לענג את חברה שלו, זה לכשעצמו אמור לעודד אותך לשאוף לא לוותר ולא להרים ידיים בתירוץ של "אני רגילה לזה, לא מפריע לי" דעי לך שהגמירות באיזשהו מקום משדרגוות את האינטמיות, אבל זה לא מרוץ נגד הגמירה. את צריכה לבוא מאוד פתוחה ולהיות "חומר ביד היוצר", אם את מראש שוללת את האופציה שתגיעי לשיא, אז זה מה שיקרה. תני לו להכיר אותך בפאן המיני, תגידי לו מה את אוהבת, הרי זה לא שאת לא יודעת מזה לגמור, את עושה את זה לבד, למדי אותו מה עושה לך טוב... בהצלחה

מסכימה בהחלט !

אני מאוד מבינה את התסכול שלו, את צריכה להבין שזה בא ממקום טוב. אם תדריכי אותו למקומות שעושים לך טוב, השמיים הם הגבול.

נשמע נפלא!

מציעה דרך מאד פשוטה לשיפור המצב: למדי אותו איך את מענגת את עצמך ואפשרי לו לעשות לך את זה
ואם הוא מצפה שתגמרי מחדירה, אז את מוזמנת להסביר לו שרוב הנשים לא גומרות מחדירה, אלא רק מגירוי של הדגדגן

tryme 2 m

New member
כגבר...

זו עלולה להיות בעיה. אם גבר לא גורם לזוגתו לגמור...זה יוצר תחושה קשה אצל הגבר. איך פותרים? פףףףף....שאלה קשה. אבל יש לי רעיון. אם את יודעת מה מענג אותך...אני מציע שתנחי אותו מה לעשות...היכן לגעת...איך לגעת...מתי לגעת... זה אולי יהיה מוזר בהתחלה...אבל זה בהחלט יכול לעזור. אני למשל מבקש מזוגתי לספר מה לי מה עושה לה את זה במהלך הסקס המשותף...לא תמיד אמנם...אבל מידי פעם זה נחמד ומיוחד. חוץ מזה...אל תוותרי על אורגזמה. זה כייף להנות מהתהליך...ומהמגע...ומהאהבה...אך האמיני לי...אין תחליף לאורגזמה טובה.

למעלה