בעיה בקיובייס

• פותח הנושא creb
  • פורסם בתאריך

creb

New member
בעיה בקיובייס

לאחרונה התקנתי את התוכנה וכאשר אני מעלה יש לי שגיאה Application ' Cubase SX 3.0' has caused the following error : -> No protection device connected. Options: - For troubleshooting information click <Help>. - Connect a valid protection device and click <Retry>. - Click <Cancel> to abort. תודה רבה.. על העזרה מראש... :)

HeavenlyB

New member
הפתרון - תפסיק לעבוד עם תוכנות פרוצות

ואם החלטת בכל זאת, אז פנה למי שפרץ את התוכנה, כי כאן לא מטפלים בהפרת חוק.

creb

New member
אי הבנה

מכיוון שכל המוזיקה שיש לך בבית מקורית. ואף פעם לא הורדת מוזיקה באופן לא חוקי.. בטח שאתה לא רואה סרטים וסדרות באופן לא חוקי.. שלא נדבר על זה שהווינדוס שממנו אתה שולח לי את ההודעות האלה חוקי לגמרי.. וכמובן שהחמור היחידי שאתה מכיר הוא זה שעושה אי אה בגן חיות. אני מתנצל על אי ההבנה. ומיידית אלך לרכוש לי את התכונה באופן חוקי... :)

HeavenlyB

New member
אין לי ווינדוס כי אני עובד על מק

אין לי קיובייס, כי אין לי כסף לקיובייס. אבל כן קניתי פרוטולס במלוא כספי. ולא מעניין אותי מה כל אחד עושה בבית שלו. כאן זה פורום ויש לשמור על הכללים והחוקים בפורום. אתה לא חייב לקנות קיובייס, רק אל תשתף אותנו בזה. אם תגנוב מכונית, אתה לא תלך לספר לכל האנשים שאתה לא מכיר. כאן זה בדיוק אותו דבר.

בגדול מה שהוא מנסה לומר

זה שבתוכנות לא חוקיות יש המון באגים ותקלות.....ככה שלעזור לך לפעמים זה בלתי אפשרי מלבד העצה...תקנה תוכנה מקורית בהצלחה....:)

אההה

והכי חשוב.....התקלה שלך , היא אומרת שאין לך את הUSB (או בשפה מקצועית :דונגל) עם הרשיונות של הקיובייס ולכן היא לא מעלה את עצמה

למעלה