בעיה בקיובייס

ertxyhjnus

New member
בעיה בקיובייס

שלום, לא מזמן התחלתי ליצור מוסיקה אלקטרונית בקיובייס. לאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת בפרויקט מסוים שאני עושה: כל פעם שאני מנסה להשתמש ב read anable על ערוץ מידי, אז ישר אחרי שאני לוחץ על הR (תסתכלו בתמונה) כל הסאונד של הערוץ מידי שלחצתי עליו נהרס, וכבר לא שומעים את הסאונד המקורי של אותו vst, אלא שומעים את אותו ערוץ בכל מיני צפצופים צורמים ומוזרים. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור לי את הבעיה, תודה ויום טוב.

הפתרון היחיד שעולה בראשי....

...אתה מפעיל את האוטומאציה וכנראה משהו זז לך בה. ואז האוטומציה גורמת לפרמטרים מסויימים להשתנות- או בערוץ עצמו או בהשפעה על ה- VST (תלוי בפרמטר האוטומציה שבחרת או שזז אליו...). אני ממליץ לך לפרוש את כל ערוצי האוטומציה ולבדוק באילו פרמטרים האוטומציה שלך מקונפגת. בדיקה נוספת- לשכפל את התפקיד לערוץ אחר ולבדוק שבלי האוטומציה הכל עובד כשורה. זה לא נשמע לי באג, האמת. זהו האיזור הראשון שהייתי בודק באופן אינטואיטיבי. בהצלחה.

ertxyhjnus

New member
כבר בדקתי

שיכפלתי את התפקידים לערוץ חדש, הכל פעל מצוין אבל ברגע שהפעלתי את האוטומציה זה שוב פעם קורה אשמח מאוד לעוד רעיוניות

אוקי. השלב הבא---

תעתיק את הפרוייקט כולו למיקום אחר/ספרייה חדשה. תשנה את שם הפרוייקט ותפתח אותו. תנסה להפעיל שוב את האוטומאציה על הערוץ ותבדוק מה קורה. בשלב הזה, אני עדיין לא מתייאש ואני מסרב לומר שזה באג.

ertxyhjnus

New member
גם זה לא עזר...

דרך אגב, הבעיה היא רק בערוצי מידי ולא בערוצי אודיו, וכשאני פותח פרויקט חדש לגמרי הבעיה לא קיימת.

HeavenlyB

New member
רגע רגע

מה המקור של ערוצי המידי? אם בפרוייקט חדש זה לא קיים, זה אומר שמשהו בפרוייקט שאתה פותח דפוק. האם אלה דברים שאתה יוצר, או מייבא לפרוייקט?

ertxyhjnus

New member
ערוצי המידי

הם מקוריים משלי, לא ייבאתי אותם. דרך אגב, בתחילת הפרויקט לא הייתה לי את הבעיה הזאתי, והיא התחילה רק יותר מאוחר, בגלל זה אני נוטה לחשוב שלחצתי על איזה משהו בלי ששמתי לב, כי הכל היה בסדר ואז פתאום הגיע הבעיה הזאתי.

למעלה