ק פ ו ל ס ק י
New member
בעיה בקוד JAVASCRIPT ../images/Emo187.gif
אז ככה: הקוד מציג בכל פעם שורה אחת בטבלה ומסתירה את כל השאר לפי הערך שנבחר בסלקט. הקוד עובד אבל אני רוצה שברגע שבוחרים בסלקט VALUE=0 אז אף אחד מהשורות לא תופיע - זה עובד לי - אבל אז מקבלים ERROR אני רוצה שפשוט לא יקבלו ERROR במקרה כזה. תוכלו לתקן לי את הקוד?
אז ככה: הקוד מציג בכל פעם שורה אחת בטבלה ומסתירה את כל השאר לפי הערך שנבחר בסלקט. הקוד עובד אבל אני רוצה שברגע שבוחרים בסלקט VALUE=0 אז אף אחד מהשורות לא תופיע - זה עובד לי - אבל אז מקבלים ERROR אני רוצה שפשוט לא יקבלו ERROR במקרה כזה. תוכלו לתקן לי את הקוד?
<script language="javascript"> var currDivObj = null; function changeDIV(selObj) { var divObj; selValue = selObj.options[selObj.selectedIndex].value; divObj = document.getElementById("div"+selValue); if (currDivObj) { currDivObj.style.display = "none"; } divObj.style.display = ""; currDivObj = divObj; } </script>
וזה הסלקט:<select name="main_id" onchange="changeDIV(this)" size="1"> <option>בחר קטגוריה -></option> <option value="1">Image</option> <option value="2">Video</option> <option value="3">Audio</option> </select>