בעיה בקוד.. עזרה...
אני מנסה להכין מערכת של יוזרים באתר שלי.. זאת אומרת שאנשים יכולים להרשם לאתר ויכולים להכנס בתור לוגין אחריי שהם רשומים.. יש לי דף שמכניס את הנתונים לבסיס נתונים.. הוא אמור לבדוק אם קיים כבר שם משתמש.. אם כן לא להביא לו להרשם ולכתוב לו שקיים כבר שם משתמש.. אחרת להכניס אותו... ניסיתי כל מיני שמות משתמשים והוא אומר לי כל הזמן שקיים כבר שם משתמש.. רק הכנתי את זה היום ככה שאין שום דבר.. גם בדקתי את זה ואין פשוט כלום.. הנה הקוד:
אני מנסה להכין מערכת של יוזרים באתר שלי.. זאת אומרת שאנשים יכולים להרשם לאתר ויכולים להכנס בתור לוגין אחריי שהם רשומים.. יש לי דף שמכניס את הנתונים לבסיס נתונים.. הוא אמור לבדוק אם קיים כבר שם משתמש.. אם כן לא להביא לו להרשם ולכתוב לו שקיים כבר שם משתמש.. אחרת להכניס אותו... ניסיתי כל מיני שמות משתמשים והוא אומר לי כל הזמן שקיים כבר שם משתמש.. רק הכנתי את זה היום ככה שאין שום דבר.. גם בדקתי את זה ואין פשוט כלום.. הנה הקוד:
<br> <?php //לקיחת משתנים מהטופס והשמה במשתנים חדשים $nick=$_POST['nickname']; $pass=$_POST['password']; if ($nick=='' || $pass=='') { echo ("חסרים נתונים"); } else { //עבודה עם מסד נתונים $conn=mysql_connect('','','') or die("לא מצליח להתחבר לבסיס נתונים"); mysql_select_db('greenhome') or die("לא יכול לבחור די בי"); $check=mysql_query("SELECT * FROM users") or die("לא יכול לשלוף"); while ($x=mysql_fetch_array($check)) { if ($nick==$x['nickname']) { $good='no'; } else { $good='ok'; } } if ($good=='ok') { mysql_query("INSERT INTO users(nickname,password) VALUES(\"$nick\",\"$pass\")") or die("שגיאה: לא יכול להכניס נתונים"); echo ("ההרשמה בוצעה בצלחה, ברור הבא"); } else { echo ("<div>לא יכול לרשום אותם מפניי ששם המשתמש כבר תפוס על ידי משתמש אחר</div>"); } mysql_close($conn); } ?>
אני לא מוצא בעיה.. מחכה לעזרה.. תודה, יולו.