בעיה בצריכת דלק

haim la

New member
בעיה בצריכת דלק

יש ברשותי חיפושית שנת 64. הבעיה שלי היא שהיא טוחנת דלק. משהו כמו 1ל8 ואני מדבר על מנוע 1200. ביקרתי אצל אנטולי שראה את הרכב וטען ישר שהבעיה היא בקרבורטור. והסביר שנוצר מצב של שריפת דלק גבוה ובגלל זה גם יש ריח מאוד חריף של דלק. כמו כן, אנטולי ראה את הקרבורטור ואמר לי באופן חד משמעי שהקרבורטור הוא של ווריאנוט.ועליי לחפש קרבורטור שמתאים ל1200 או 1300 גג 30/31 PICT. שזה המקורי לחיפושית. בלי לחשוב פעמיים צרתי קשר עם צביקה קרבורטור. שאמר לי שעל פי היצרן מדובר בקרבורטור מאוד ישן אבל מקורי! של החיפושית שלי. האמת יש לי כבר כאב ראש מאוד גדול מהבלאגן הזה ואני רק רוצה שכבר הרכב ישתה מה שמגיע לו. גם ככה מחירי הדלק בשחקים. לבקשת צביקה אני מעלה תמונות כמעט מכל זווית של הקרבורטור. ואשמח אם גם אתם תתנו את חוות דעתכם לנושא. תודה.

haim la

New member
תמונה אחרונה

אלו התמונות כמעט מכל זווית אפשרית של הקרבורטור שלי. על פי אנטולי המנוע פיקס וגם סוחב מעולה ואין בעיה. הבעיה ממוקדת בחשוד העיקרי שזה הקרבורטר. רק לשפץ או להחליף?

כפי שאמרתי לך בשיחה הטלפונית שערכנו ביננו..

זהו הקרבורטור המקורי, וניתן וכדאי לשפץ אותו בלבד, ואין מה לחפש ולחשוב בכוון קרבורטור אחר להחליף או לשדרג. ביצועי הרכב יעלו כפי שהבטחתי, ותצרוכת הדלק תרד בכ40 אחוז מהצריכה הנוכחית. מיותר לציין שיש לבדוק תחילה האם משאבת הדלק לא מחדירה דלק לשדמן, מדללת את השמן, ומעלה משמעותית, את תצרוכת הדלק. ד.א= התמונות מעולות, מראה הקרבורטור מראה יל הצפה שמתרכזת בחלק התחתון( בבסיס הקרבורטור, ומסנן הדלק קרוב מאד לסליל ההצתה, מה שמסוכן ויכול לגרום לשריפת הרכב , חש וללילה, רצוי ומומלץ להרחיק את המסנן מכל מקור חום, וניצות חשמל. בברכה צביקה

Fitch

New member
יסלח לי אנטולי ומקצועיותו

אבל זה הקרב' הנכון לרכב הזה.

eazrieli

New member
OK 28PICT1 - זה מה שצריך להיות בתוכו

1964 and 1965 Type: 28 PICT-1 Venturi: 22.5 mm Main Jet: 122.5 mm Air Correction Jet: 130Y,145Y (Ghia) Pilot Jet: 55 Pilot Jet Air Bleed: 2.0 mm Accelerator Pump Jet: 0.050 mm Power Fuel Jet: 1.0 mm Float Needle Valve Diameter: 1.5mm Float Weight: 5.7 grams Accelerator Pump Feed: 1.1 - 1.4cc/stroke Fuel Pump Delivery Pressure (max): 4 psi Delivery Capacity (min): 400cc/min @ 3800 rpm Air Cleaner Type: Oil Bath Oil Capacity: 0.53 pints (0.25 liters)

eazrieli

New member
זה הקרבורטור המועדף עלי

מנועי 1300 הגיעו עם 30PICT-2/3 או 31PICT-3/4 תלוי בשנים היתרון של ה 31 הוא ונטיורי גדול (25.5mm) דבר המאפשר לו ספיקות דלק גבוהות יותר המובילות בסופו של דבר לפי הכתובים ל 44 כ"ס במקום 40 כ"ס ערן

haim la

New member
שאלה..לצביקה

יש לי בחיפושית ה68 שלי מנוע 30PICT . ויש לה מנוע 1600 האם זה בסדר או צריך להחליף ל31? אני רוצה לציין שיש סחיבה מעולה! לא אוכלת דלק והכל פיקס! המנוע הייה בהתחלה 1300 ששופר ל1600

eazrieli

New member
אין הבדלים בקרבורטורים בין 1300 ל 1600

אמרתה הכל פיקס אז על תיגע תשיג 31PICT3 או 4 תרכיב תנסה במקרה הלא טוב תחזור חזרה לישן והטוב ערן

למעלה