בעיה בציר מרכזי

מני 81

New member
בעיה בציר מרכזי

לאחיין שלי יש אופני מדבקה '24 והוא הראה לי שהקראנק שלו עקום (אני משמש על תקן יועץ \ מכונאי לבני משפחתי
) לא התעצלתי והחלפתי לו את הקראנק, להפתעתי עדיין הוא הסתובב בצורה אליפטית, ניסיתי להחליף גם את הציר המרכזי + לגרים אבל הבעיה עדיין קיימת, יש למישהו רעיון מה הבעיה? (חשבתי שגם אם השלדה התעקמה הציר צריך להסתובב ישר!)

tomer001

New member
או ש...

הציר המרכזי קיבל מכה והתעקם או השלדה ואז כל הציר יושב עקום. אל תשכך שאלו אופני מדבקה, כמו שכתבת ואל תצפה ליותר מידי.

bikingstudent

New member
תנסה להוציא ולהברג את שתי הכוסות של הBB

ולא רק אחת כפי שעושים בדרך כלל

מני 81

New member
החלפתי את שתי התושבות

גם את הימנית עם ההברגה ההפוכה, ונאדה , גורנישיט !! עדיין מסתובב באלכסון (כמובן החלפתי את הציר המרכזי)
אני עם האופנים האלה גמרתי, (ועוד עם פגיעה בכבוד המקצועי שלי)!!!

יעקב 471

New member
יש לך טעות יסודית בהבנת הנושא

הציר המרכזי והקראנק מסתובבים 100% ישר , פשוט האופניים נוסעים באלכסון

FaragMan

New member
יש לי את זה גם בביאמקס וגם שם החלפתי קראנק

והכול.. אין מה לעשות,מתרגלים!!אם אני נוסע עליהם איזה 3 שעות ,ואחרי זה או אפילו יום אחרי עולה על אופניים תקינות אני מרגיש שהם אלו שעקומות.

מני 81

New member
זה לא הפדלים

בלי ספק זה איזה בעיה בציר כי הוא מסתובב אליפטית ביחס לשילדה, ואי אפשר לרכב כי השרשרת נופלת כל הזמן מפלטה לפלטה, לדעתי הם מיצו את תפקידם בעולם והולכים לחזור לסין בתור מתכת

ofan sport

New member
יתכן שגם הקרנק החדש עקום זה קורה ליפעמים

ושוב תבדוק שסגרתה את הדוושות ישר ולא בשיפוע .

מני 81

New member
בדקתי את הקראנקים על אופניים אחרות והם ישרים

הבעיה כנראה בשלדה, למרות שאני עדיין חושב שגם אם השלדה עקומה (מה שלא נראה בעין ) הציר צריך להסתובב ישר!!! ועכשיו אני תקוע עם קראנק + ציר מרכזי פשוט, שאין לי מה לעשות איתם

למעלה