בעיה בפירסום

• פותח הנושא sfe
  • פורסם בתאריך

sfe

New member
בעיה בפירסום

בתחילת שנה פירסמתי בדפי-זהב בסיווג אינסטלטורים ובנוסף פירסמתי גם סטיקר (רבע עמוד) במפתח הא.ב בילעדי בסיווג אינסטלטורים שני מיספרים אחד נייד והשני בבית. במספר הנייד הודפס מספר טעות .רק ליפני חודש נודע לי שיש טעות במספר על ידי אחד הלקוחות שהראה לי את הפירסום .יצרתי קשר עם בעל המספר והוא סיפר לי שכבר בתחילת השנה הוא פנה לדפי-זהב ועידכן אותם על הטעות וביקש מהם ליצור איתי קשר ולספר לי על הטעות אבל לא היתה תגובה מצידם.ובנוסף הוא סיפר מינימום שני טלפונים ביום. שהמספר בבית זמין רק אחר הצהריים שחוזרים מהלימודים. יצרתי קשר עם דפי-זהב ואחרי ויכוחים ושבועיים המתנה הם אמרי שיזקו אותי בסטיקר ויפצו אותי בפירסום של הסטיקר בשנה הבאה(עלות פרסום 700 שח). האמת שזה נשמע פיצוי מגוחח. השאלה שלי האם כדי לי להגיש תביעה? ובנוסף האם תיהיה לי בעיה בפרסום בפעם הבאה אם אני התבע אותם? ועוד דבר אחרון לפי חוק הם חייבים לפרסם אפילו התביעה

אני חושבת שאולי

עדיף לנסות ולהגיע אתם לפשרה בסכום גבוה יותר ממה שהוצע לך ולא לנהל תביעה ארוכה ויקרה שתוצאותיה אינן ממש ברורות.

מענה

שלום לך,אשמח אם תפנה אלינו שוב לדפי זהב כדי שאוכל לבדוק שוב את פנייתך. אין לי די פרטים כדי לבדוק את הנושא. ניתן לפנות אלינו בטלפון 1-800-200-400 תודה אורנה

למעלה