בעיה בפייסבוק

kobi 36

New member
בעיה בפייסבוק

כאשר אני נכנס לפרופיל של חבר בפייסבוק כדי לראות את נתמונות שלו אז הדף שאני מגיע אליו לא עולה וקופא במקום ותוקע לי את הדפדפן אקספולרר 7 רק כדי לצאת מהמצב הזה אני עושה CRTL+SHIFT+ESC ואז אני מגיע למנהל המשימות נכנס ללשונית תהליכים ומסמן את iexplore.exe סיים תהליך ורק ככה נסגר לי הדפדפן . מה אני עושה ?

meital always

New member
../images/Emo122.gif תקלה באתר פייסבוק

לפני שנכנסים לבדיקות שקשורות למחשב או לדפדפן שלך, בדוק שני דברים שקשורים לפייסבוק: א. האם אתה גולש בפייסבוק בעברית? אם כן- חזור לגרסה האנגלית, כי בגרסה העברית יש כרגע כמה בעיות חמורות שגורמות לנפילות ולתקלות מהסוג שתיארת, הבעיה כרגע בטיפול של המתכנתים של פייסבוק. ב. האם התופעה שאתה מתאר מופיעה רק בתמונות של חברים או שהאתר נתקע גם כשאתה מטייל בפרופיל שלך או נכנס לפרופילים אחרים (ללא תמונות)? אם הבעיה לא קשורה לשתי השאלות האלה, חזור לכאן ונמליץ לך על המשך בדיקה שלא קשור לאתר פייסבוק.

kobi 36

New member
למיטל הצלת אותי עכשיו ../images/Emo140.gif

בהתחלה גלשתי בפייסבוק בשפה המקורית שלו שזה אנגלית אחר כך החלפתי את זה לעברית ואז התחילו לי בעיות חמורות שגורמות לנפילות ולתקלות מהסוג שתיארתי . והחזרתי את זה חזרה ל english us והפלא שהפרופילים ניפתחים בלי בעיות כולל התמונות של החברים . אז מתי תהיה אפשרות לחזור לשפה העברית בחזרה ?

meital always

New member
בכיף...

הבעיה של העברית ידועה לפייסבוק וכרגע נמצאת בטיפול של המתכנתים, אין צפי זמן ברור לגמרי, לדעתי כמה שבועות אבל קשה לדעת. בכל מקרה ברגע שזה יפתר אנחנו נעדכן פה בפורום ובטח גם אתה תראה את זה באתר. בהצלחה...

kobi 36

New member
למיטל אולי את תעזרי במשהו נוסף ?

יש לי בעיה בוידאו קליפים כאשר אני נכנס כמעט לכל אתר באינטרנט ומנסה לראות וידאו קליפ , קטע מקרב ב-WWE , שידור ישיר של משחק כדורסל או כדורגל באתר ספורט 5 , שידורי חדשות באינטרנט אז נתקע וממשיך וחוזר חלילה יש לי דפדפן אקספלורר 7 בעברית ומערכת הפעלה הום אדישן בעברית מה הסיבה לתקיעות האלו ? כבר דיברתי עם ספק האינטרנט שלי בזק בינלאומי והם אומרים לי שהדפדפן לא תקין ומהירות הגלישה שלי 1.5M . מדוע זה קורה , ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

meital always

New member
kobi 36

קראתי מה ענו לך בפורום דפדפנים, לצערי אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לזה, גם אני חושבת שהבעיה היא או ברוחב הפס שאתה מקבל או בזכרון RAM . אתה יכול לשאול גם בפורום רשתות ופס רחב או בפורום מחשבים- חומרה ותוכנה, אולי יעלו שם רעיונות נוספים. מצטערת שמעבר לזה אני לא יודעת לעזור, אני מבינה בפייסבוק, לא במחשבים...

למעלה