בעיה בפוקס טאלאס

בעיה בפוקס טאלאס

פירקתי את הבולם לצורך טיפול כאשר שלפתי את הרגל השמאלית (היכן שנמצא מנגנון ה TALAS) גיליתי להפתעתי כי ציפוי הכרום בשליש התחתון של הרגל הפנימית נשחק בצורה לא סבירה דבר זה נגרם ככל הנראה עקב שאריות שמן יבש שגיליתי בפנים הרגל החיצונית ניסיתי לנקות את השאריות עם מנקה בקבוקי תינוקות, עם הצלחה חלקית גם לאחר החלפת אטמים (אינדורו) ושמן בולם הבולם אינו עובד בצורה מיטבית, בכל אופן לא כמו ה FLOAT שלי יש הצעות כיצד ניתן להחזיר את הבולם לקדמותו?

timon1

New member
כמה הבהרות למצבך אם אפשר:

1. מה זה שמן יבש, האם מדובר על תערובת שמן ואבק שהתקרשו שם או שזה כמו קרמל [לא מסתדר לי המינוח פשוט] ואולי זה בושינג תקול? 2. הגדר צורה מיטבית. נוקשה, לא מנצל מלוא מהלך, מדרגה/ות במהלך? 3. יתכן שככה הגיע הבולם או שבפירוק הקודם הציפוי היה מושלם?

תשובות

ראשית, תודה על ההתייחסות המקצועית... 1.מדובר כנראה על שאריות של חומר מוצק, כלומר, תערובת של שמן ואבק שהתקשו... 2. כאשר אני מנסה לדחוס אותו דרך הכידון הוא אינו מרגיש רך ונעים כמו שבולם פוקס טיפוסי אמור להרגיש. בנסיעה לא מרגישים משהו קיצוני, הוא פשוט לא מפנק כמו שהוא היה כשהיה חדש 3.את הבולם קניתי משומש, יתכן וכבר אז היתה בעיה כלשהי שהחמירה... כיצד אוכל לדעת אם הבעיה היא מכיוון הרגל הימנית (משכך) או הרגל השמאלית (מנגנון ה TALAS) תודה על ההתייחסות עד עתה...

timon1

New member
אז ככה:

1. קודם כל תנקה את המוצקים כמו שצריך, דגריזר, מברשות וכל מה שצריך ע"מ שהשחיקה לגבר. 2. תנסה לשחק עם לחצי האוויר, אולי ניפחת יותר מדי. אגב, גירזת מעט את פנים האטם למניעת הדבקות לסטנשן? מה גם שאם כבר פותחים בולם, כדאי לקות את כל המערכות הפנימיות כדי להוציא לכלוך שעלול להמצא בהן. 3. במקרה הגרוע תמיד תוכל להזמין ח"ח מסינגל טרק. בד"כ, אם אין איזה כשל קריטי במערכת שינוי המהלך כמו שבר או משהו דומה, הבעיה תהיה בצד המשכך [מעבר שמן סתום/למחצה/תקול וכו'. בכל מקרה הייתי משמן את הסטנשנים ודוחס את הבולם כמה פעמים בכדי לשלול אפשרות של הדבקה וממשיך משם.

etal2

New member
stanction

זוהי ה"רגל הפנימית" כמו שקראת לה, זאת שיורד ממנה הציפוי. לצערי החלפת הרגליים האלו (יחד עם הכתר) עולה כמו חצי בולם (חדש).

למעלה