בעיה בפונטים

tabulae rasa

New member
בעיה בפונטים

ניסיתי להתקין פונטים בעברית. מערכת הפעלה 10.3. התקנתי אותם בספרייה של הקלאסיק 9. הבעיה היא שאני רואה אותם בצורה מפוקסלת בפריהנד 10 עברית שנפתח דרך הקלאסיק. לעומת זאת, אני רואה אותם בצורה טובה בפוטושופ 7 בעברית. בפונט בוק לא ניתן לראות תצוגה מקדימה שלהם. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתןר את הבעיה?

kiro

New member
אולי חסר לך ATM

תבדוק בלוחות הבקרה של מערכת הפעלה 9 אם יש שם את לוח הבקרה ATM. אם לא אז תתקין אותו.

kiro

New member
זה לוח בקרה למערכת הקודמת

תראה אם יש לך אותו בדיסקים של המחשב שקיבלת. אם לא אז תוכל להוריד אותו מהאתר של אדובי בקישור.

tabulae rasa

New member
זה לא עובד !!

הורדתי אותו מהאתר של אדובי, אבל לאחר ההתקנה מופיעה לי הודעה שזה לא עובד עם WROLD SCRIPT1 EXTENTION , וחוץ מזה הבעיה לא מסתדרת, אני עדיין רואה פונטים מפוקסלים בפריהנד.

nirzof

New member
אתה צריך גרסה אחרת

נדמה לי 4.6 או משהו דומה - זה נמצא על תקליטורים של מערכת הפעלה 9. אם אין לך כזה תקליטור, בקש ממישהו שישלח לך.

kiro

New member
אתה צריך גרסה יותר ישנה

גרסה 4.6 אותה אתה יכול למצוא בדיסק ההתקנה של ידע שמגיע עם מערכת הפעלה פנתר. היא נמצאת בתיק: CD Extras/Adobe Software.

tabulae rasa

New member
הבעיה נפתרה אך לא לגמרי

יופי !! את רוב הפונטים שלא יכולתי לראות קודם אני רואה עכשיו יפה וחלק. אולם עדיין חלק מהפונטים מופיעים מפוקסלים (נרקיס תם על משקליו ואריכה סנס למשל, ) האם יש עוד משהו שניתן לעשות! וחוצמזה, ממש ממש תודה לכם!

kiro

New member
תבדוק מה יש לך בתיק הפונטים

לפונט פוסטסקריפט צריכים להיות שני מרכיבים.אחד זה פונט מסך במזוודת הפונטים והשני שה קובץ הפוסטסקריפט של הפונט. אולי חסר לך קובץ הפוסטסקריפט בתיק הפונטים.

למעלה