בעיה בספר אורחים.

mandark

New member
בעיה בספר אורחים.

כתבתי ספר אורחים. http://www.globalvillagehomepage.com/guestbook_frame.php יש שני באגים. 1. כאשר כותבים הודעה ארוכה ולא לוחציפ אנטר הטבלא מורחבת ויוצאת מגבולות הדף 2. תעיפו מבט בקוד. כאשר שולחים את התוכן של הטופס מגיעים לאותו עמוד. עכשיו, הוא מוסיף למסד נתונים ומדפיס את תוכן המסד נתונים.. משום מה כשהוא מדפיס לדפדפן את תוכן המסד נתונים הוא לא מדפיס את מה שזה עתה הוספנו... פתרונות? איל

shanor

New member
ממממ...

הבעיה הראשונה היא בעיה של עיצוב HTML, לא יוצא לי להתעסק עם זה, עיצוב זה לא הצד החזק אצלי, אבל יש קטע עם WIDTH בתוך התג של התא: למשל <"tr width="15%> וכו' ובנוסף יש את WRAP ו- NOWRAP. מעבר לזה אפשר תמיד לבדוק ב-PHP מה כמות המילים או התווים שנשלחו ולשבור שורה על ידי שימוש ב<BR> (למשל) אחרי נגיד 100 תווים. בקשר לבעיה השניה, הבעיה מתרחשת בגלל שהכתיבה (INSERT) והקריאה (SELECT) הם בעלות עדיפויות שונות כך שהסדר בו השאילתות מגיעות הוא לא בהכרח הסדר שבו השאילתות מבוצעות. מעבר לכך, דיי סביר להניח שהעידכון של הטבלאות שלך לא מסתיים כאשר המשתמש שלך עובר לדף הבא שאמור להציג את הטבלה עם ההודעות.... לכן מה שפורומים רבים עושים הוא להעביר אותך לדף ביניים אשר מעביר אותך לדף ההודעות אחרי משהו כמו 5 שניות... זו הדרך המומלצת לדעתי... יהיו כאלו שישאלו בנקודה זו איך פורומים מסויימים לא עושים את זה (לא משתמשים בדף ביניים) ועדיין מציגים מייד את הדף עם ההודעות מייד אחרי שליחת ההודעה... ובכן, שיטה נפוצה לעשות את זה היא לנעול את הטבלה של ההודעות. ואז כל עוד הטבלה שמחזיקה את ההודעות נעולה - לכתיבה כך אף אחד לא יכול לבצע עליה קריאה כל עוד היא נעולה. ברגע שההודעה התווספה לטבלה, משחררים את הטבלה ואז כל השאילתות מהמשתמשים האחרים שהצטברו בינתיים מתבצעות לפי עדיפויות. אפשרי, אם כי יותר מסורבל ולבטח מאט את הגישה לפורום. מקווה שהייתי ברור מספיק, בהצלחה, שנאור.

mandark

New member
תודה רבה.

תשובה לעיניין. אני חושב שאני אשתמש בשיטת דף הביינים. שוב תודה איל

למעלה