בעיה בסנכרון

seani

New member
בעיה בסנכרון

אני לא מצליח לסנכרן את ה asus 636 שלי. אני משתמש בחיבור USB ובגרסה 4.1.0 של activesync ניסיתי לעשות soft reset למכשיר, הדלקתי מחדש את המחשב וחיברתי את הכבל ליציאות USB אחרות. כאשר אני מחבר את הכבל למכשיר, הוא טוען אותו אבל התוכנה לא מזהה שהמכשיר מחובר. יש למישהו פתרון ?

הוא היה עושה סינכרון והפסיק ?

או שאף פעם לא הצליח לסנכרן ? ושאלת השאלות - יש לך Firewall במחשב ?

זה אומר שזה הצליח ?

כי אם כן אז הכנס כמובן ל firewall ותמצא את ה rule שנוצר ותבטל אותו, כדי שתוכל לסנכרן בלי לבטל את ה firewall

seani

New member
בעיה בגלישה לאתר תפוז

כאשר אני מנסה להכנס לאתר, המכשיר מתחיל להעלות אותו ואז מופיע לי הודעה שהיתה שגיאה בקובץ gwes.exe והאקספלורר נסגר. אין שום בעיה להכנס לאתרים אחרים

seani

New member
מקפיץ וגמר חתימה טובה

seani

New member
זהו... המכשיר השתגע...

הצלחתי לסנכרן, אחרי שהורדתי והתקנתי בחזרה את ה activesync ועכשיו אחרי הסנכרון מופיעה לי הודעת שגיאה שהייתה תקלה ב filesys.exe. בשביל הכייף, כל פעם שאני פותח את המכשיר גם הוא מתחיל במסך של ה media player ואומר שהוכנס כרטיס זכרון ושואל אם לבדוק שם את הספריה... יש לי על המכשיר את התוכנה של מפה, skype ומשחק אחד בסה"כ... יש למישהו רעיון/עצה ?

A05246

New member
בעית סינכרון באסוס

במידה והינך יכול לגבות את כל תוכן הנתונים שלך והינך רוצה לבדוק תעשה למכשיר HARD RESET ותנסה לסנכרן הוראות לביצוע ניתן למצוא כאן נא לזכור שכל מה שיש במכשיר יתאפס כולל עברית בהצלחה

למעלה