בעיה בסחיבה

NeeD 4 SpeeD

New member
למה בדיוק "אנשים מביני עניין" ובעל המוסך שלך

המליצו על 98? נורית החלפת שמן? יש דבר כזה?

camaro69

New member
הסבירות היא שיש מים בדלק

משמע או לרוקן הכל ולנקות את המיכל או למלא 98 ולתת לו לעשות את העבודה יש לי נורית שמודיעה כאשר אני אמור לבצע טיפול החלפת שמן ולפתע היא נדלקה ב 2000 ק"מ כאשר בוצע טיפול של אחרי הרצה לפני 1000

NeeD 4 SpeeD

New member
למה 98 ולא 95?

בחיים לא שמעתי על נורית שמודיעה להחליף שמן , אולי אתה מתכוון לחוסר שמן...

eviljelly

New member
בקשר לשמן

ברוב הקטנועים אין ממש מד שמן , כל 2000 ק"מ נדלקת נורית שמזכירה לך לבדוק שמן גש לחוברת הוראות של הקטנוע יש שם הוראות על איזה כפתור ללחוץ כדי שהנורית תכבה .. אגב , גם אותי זה הלחיץ בהתחלה
, אבל אני עצלן אז אני פשוט נוסע עם הנורית הזאת דלוקה וזהו ..

camaro69

New member
לפי החוברת

כתוב שהיא נדלקת כאשר צריך רק להחליף בטיפול לא כתוב לגבי מה שאמרת מוזר טיפה אך נשמע הגיוני ותדלקתי 98 מפני שהוא יותר נקי ואמור לנקות את השאריות של הדלק הלא רצוי

ליאורEN

New member
98 לא יותר נקי

זה דלק באוקטן יותר גבוהה.(תעשה חיפוס על המילה אוקטן ותבין) 98 לא מנקה ולא מוריד ליכלוך ,אם עדיין ישלך שאריות מים או כל חומר אחר במיכל.תפתח את בורג הניקוז בקרבורטור תן לדלק לזרום .תוכל לזהות לפי צבע הנוזל מה יש לך במיכל, מים=שקופים(לבן) 95=צבע צהוב 98=צבע צהוב אך עם ריח חזק 96=צבע ירוק סולר=שקוף(לבן) ובמגע תחושה שמנונית וריח מסריח כל הדלקים מגיעים מבתי זיקוק נקיים לחלוטין,הבעיה היא ברמת ניקיון מיכלי הדלק של התחנה,ותחזוקת עמדות התידלוק. הכותב מנהל את מתחם דור פרויד בחיפה השייך לחברת דור-אלון חג שמח

h a j b i

New member
../images/Emo45.gif

98 פשוט דלק עם התנגדות שונה להצתה או משהו כזה (לא זוכר בדיוק). יכול לפתור לפעמים בעיות של "צילצולים" במנוע. לא הרבה מעבר. יש בקישורים כתה די מפורטת על סוגי הדלקים וההבדל בינהם.

ליאורEN

New member
לגבי מים בדלק אין בעיה לבדוק

את הנושא בוודאות (שלח לי מסר) לגבי הנורה בכל פעם שאתה נכנס לטיפול החלפת שמן המכונאי אמור לאפס לך את החיישן הזה אם לא איפס הקטנוע לא יודע לבד ומדליק את הנורה כשעבר מספיק ק"מ.אני לא יודע איך זה בנוי אצלך אבל אצלי בהונדה כל התהליך מכני לחלוטין הסמן מחובר לספידומטר וכל 3000 ק"מ בדיוק הופך מירוק לאדום מזכיר לך להחליף שמן . בכדי לאפס יש חריץ בלוח שעונים דוחפים את המפתח של הקטנוע ומאפסים בהצלחה

camaro69

New member
אצלי יש כפתור על לוח השעונים

שמסתבר עכשיו שכל 2000 ק"מ הנורה תידלק מעתה אני לא אלחץ

lior237

New member
מנסיון עם מספר לא מבוטל עם תקלה שכזו

בקטנוע הספציפי הזה- ניקוי קרבורטור....גם אם יצא מאבניר לפני שבועיים...

למעלה