בעיה בסוללה ?

dman45

New member
בעיה בסוללה ?

מחשב LENOVO לאחרונה החלה תופעה חדשה בסוללה נניח היא מוטענת ב-100% במשך שעה ועשרה פלוס מינוס היא עובדת מצויין כאשר המד סוללה יורד באופן שמתאים לזמן השימוש כלומר נראה שמד הסוללה אמין פתאום ב-30% המחשב עובר למצב שינה ללא התראה מוקדמת ומסרב להידלק אח"כ כשאני מחבר אותו למטען הוא נדלק ואז כאילו מופיע ההתראה של סוללה במצב קריטי מחשב חדש יחסית קצת קצת פחות משנה

bar666xp

New member
נסה להוציא ולהחזיר את הסוללה...

אם לא עוזר פנה לשירות לנובו כניראה שיהיה צורך לממש את האחריות על הסוללה {טוב שלפני תום השנה ולא אחרי כי אחרי אין אחריות}.

dman45

New member
אולי משהו בהגדרות צריכת החשמל?

יכול להיות משהו שם זולל? אבל עדיין גם אם כן אז 70 אחוז הראשונים היו צריכים גם להיות "מוזרים" לגבי אחריות הם הציעו לי 1000 שקל והרחבת האחריות בשנתיים כדאי? בשבילי 1000 שקל זה המון אבל זה לא פעם ראשונה שאני כבר נאלץ להשתמש להשתמש באחריות (החליפו לוח אם וכרטיס מסך)

bar666xp

New member
על סוללה עד כמה שידוע לי אין הרחבת אחריות...

והיא לשנה בילבד. בדיוק כמו שאין אחריות על שבר. אם ניראה כי הנייד מועד לתקלות.. ואצלך זה ניראה כך.. אישית ממליץ על אחת כמה וכמה להרחיב אחריות למקסימום שיאפשרו לך.

dman45

New member
יש מצב שהוצאת הסוללה עזר

הוצאתי נשפתי החזרתי וכרגע הפריקה המשיכה כמו פעם אני אנסה עוד פעם בהמשך מי ידע שפתרונות הקסם האלה באמת עוזרים המון תודה

bar666xp

New member
תיראה אם לדוגמה יש מגע מלוכלך או אפילו סתם..

גרגר חול שגורם לנתק באחד המגעים של הסוללה.. מה שקורה זה שלדוגמה בסוללת 6 תאים זה אובדן של שישית סוללה בסוללת 4 תאים זה אובדן של כרבע סוללה.. לכאורה יש תא מלא בסוללה והדיווח שלה יוצא שגוי.. כאשר לכאורה יש עוד כרבע סוללה בדיווח אבל יש ירידה פתאומית ורק אז המחשב מזהה כי הסוללה במקום 4 תאים תפקדה כ3 תאים... הוצאת והחזרת הסוללה לרוב פותר את הבעיות מהסוג הזה. אם הבעיה חוזרת על עצמה תוך פרק זמן קצר גש לנקודת שירות ותחלף סוללה.. {כל עוד היא באחריות}.

למעלה