בעיה בניתוח מצב-

Ofra m

New member
בעיה בניתוח מצב-

יש לי בעיה לאחרונה שאני נמצאת בפרשת דרכים וקשה לי מאוד לדעת מה אני באמת רוצה? קשה לי לנתח עד הסוף כי אולי חוששת מהתוצאות של הניתוח....אולי בגלל משהו אחר אין לי מושג למה כמעט בכל הסיטואציות אני "מנתחת" נפלא ופה לא? קל לי יותר להשאר במצב כמו שהוא וכך הכל מטואטא מתחת לשטיח.....יש למישהו עיצה בשבילי?

יש שיטה סינית עתיקה ../images/Emo218.gif

שבאמת עובדת אבל רק פעם אחת (כי אחרי שעושים אותה מבינים את המנגנון והוא מאבד מכוחו). רוצה? אני רציני לגמרי.

מזתומרת, בטח שאני רוצה../images/Emo13.gif

כאילו, אני אמנם לא עופרה, ולא ממש עסוקה בבעיה הזו כרגע, אבל אשמח ללמוד משהו חדש
בעיקרון, אני נגד "לטאטא את הדברים תחת השטיח", בבחינת מה שלא רואים לא קיים... משום שזה קיים, וזה לעולם ידרוש פתרון. אז.. למה לא עכשיו?
שבוע טוב לכולנו

חבל לבזבז ../images/Emo218.gif

את השיטה. היא עובדת רק פעם אחת. לא עדיף לחכות לדילמה משמעותית?

Darek engel

New member
עופרה

אח כמו אני מבין אותך . אני נמצא היום במקום מסויים ואני לא יודע מה לעשות מצד אחד המצב הקיים נוח לי ומצד שני אני לא בטוח מאה אחוז . לצערי אני גם מטאטא את זה מתחת לשטיח . אולי מתוך פחד מהלא נודע או מתוך חוסר אמונה בעצמי . אצלי זהו קשר שאני נמצא בו ואני מצד אחד מרגיש שזה לא זה , אבל מצד שני אני לא מנסה לפתור את זה ואני ממש מבין אותך כי אם אני יגיע להחלטה אני יודע שאין חזרה ואני כבר שנתיים עם החברה שלי . הבעיה עצמה לא כל כך חשובה הבעיה זה עצם ההחלטה של משהו שנוח טוב לנו איתו וצריך לוותר עליו . לפעמים אני שואל את עצמי מה כל המודעות עוזרת לי כי ברגע שהרגש צף קשה להחליט . אני אולי לא אוכל לתת לך את העיצה הנכונה או להגיד לך מה לעשות כי אני בעצמי לא עושה כלום . אני רק אוכל להתפלל שנצליח להגיע להחלטה הנכונה ושיהיה לנו את הכח ליישם אותה . שיהיה לכולנו שבוע נפלא ומלא אהבה .

תרשי לליבך להוביל

אולי המוח שלך מפריע לך? לא כל דבר אפשר לנתח בצורה הגיונית יש צמטים בחיים שאנחנו מגיעים אליהן בשביל ללמוד לסמוך על הרגש לתת את המשקל הנכון לאיטואיציה בצמטים כאלו בדרך כלל לא תצליחי למצוא תשובה בכוח המוח תרשי לליבך להוביל בהצלחה

ע ו פ ר ה

New member
היי עופרה'לה מזמן לא שוחחנו ../images/Emo24.gif

אני בעד כתיבה. אפשר לכתוב בעד ונגד אפשר לשאול שאלות ולבקש תשובות בכתיבה אינטואטיבית ואם תרצי תוכלי ליצור איתי קשר. אולי סיעור מוחות יכול להזיז את גלגלי השיניים. שבוע נפלא עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

עופרה

כשאני קורא אותך אני יודע שאת יודעת את כל התשובות -כאן אין דילמה. מה שעוצר אותך הוא הפחד מהלא נודע, מההשלכות של של ישום התשובות שלך. אומץ היא מילת המפתח, סבא שלי אומר שאם לא ננסה לא נדע ואם נבחר לנסות עלינו להיות שלמים עם ההחלטה ולקחת עליה את מלוא האחריות.

למעלה