בעיה בנישואין

ofi876

New member
בעיה בנישואין

שלום לכולם.
אני ואשתי בני 32 ו 29 ויש לנו ילד בן 3. אנחנו נשואים 5 שנים.
תמיד היו לנו בעיות בחיי המין, הם אף פעם לא היו סוערים ומלאי תשוקה, אבל תמיד תפקדנו טוב ויפה ואהבנו אחד את השני.
בשנה האחרונה התחיל לי רומן סוער עם ידידה שלי מילדות שגם הייתה נשואה ויש לה 2 בנות, היא אומרת שהיא תמיד אהבה אותי ואני אף פעם לא התייחסתי, בכל הזדמנות היא מרעיפה עלי ים של אהבה כמו שלא קיבלתי מעולם.
אני חושב על לסיים את הנישואים שלי בעקבות כך אבל עצם העניין שיש לי ילד עם אשתי והוא מאוד קשור לשנינו מונע ממני זאת.
מאוד עצובה לי המחשה שאני "נוטש" אותו. כמו כן אני מאוד אוהב את האישיות של אשתי, היא מדהימה באישיות שלה ואחד האנשים הכי טובים שאני מכיר.
אני חושש שאם אני לא ייפרד עכשיו מאשתי אני יפסיד קשר טוב או לחילופין אני חושש שמה אני נמהר להיפרד כי המין והרגש שאני מקבל שם הרבה יותר טובים.

מה לעשות???

sharpantie

New member
תשמע

איש אחד בא לרב להתיעץ. הוא רוצה להתגרש.
שאל אותו הרבי ''למה אתה רוצה להתגרש?''
עונה האיש ''כי אשתי מתנהגת אלי לא יפה, מעליבה, לא מכינה לי אוכל, לא אוהבת סקס......
עונה לו הרבי ; ''אתה צודק, באמת אתה צריך להתגרש.
עונה האיש; '' אני לא יכול, כי אני אוהב אותה.
עונה הרבי: ''אז אל תתגרש....
עונה האיש: אבל אשתי מתנהגת אלי לא יפה, מעליבה, לא רוצה סקס......
עונה הרבי: אתה צודק תתגרש.
עונה האיש: אני לא יכול, אני אוהב אותה........

חשב הרבי רגע ובסוף אמר. אתה יודע מה? תתנצר!!!
מה?? מתפלא האיש למה להתנצר????
ככה תבלבל את המוח לכומר ולא תבוא אלי! עונה הרבי.

במילים אחרות, סקס טוב שאתה מקבל במסתרים, לא מבטיח שום דבר בעתיד. בכל זאת יש כמה דברים
טובים אצל אשתך, שספק אם תמצא אצל השניה.

ofi שלום

אכן לא פשוטה הדילמה בה אתה נמצא. החיים הם מלאי מהמורות, תהיות ואנשים כאלו ואחרים שנפגשים איתם.
הלוואי והיתה תשובה אחת ניצחת לפנייתך והיית יכול לעשותה בלב שלם. יהיה נכון שתפנה לייעוץ מקצועי לעזרה על מנת לסדר את הבלאגן בראש ולקחת החלטה נכונה לך.
מכל מקום, אשאל אותך רק שאלה אחת: האם עוד 5 שנים, במידה ותהייה עם הידידה מהילדות, אחרי כל המין והרגש שאתה מקבל היום.....לא תרגיש כלפיה....אחרי 5 שנים יחד.... מה שאתה מרגיש כלפי אישתך?

פנה לייעוץ מקצועי!!

עידן מיליצ'ר

MoonMadness

New member
ללכת עם אישתך לטיפול זוגי/מיני

ולנסות, באמת לנסות, להגיע לאושר וסיפוק איתה.
לעזוב אותה רק אם וכשתרגיש שניסית מה שאפשר. ואז גם תהיה שלם עם זה ולא תהיה התלבטות.

למעלה