בעיה בנייד

ArielGalili

New member
בעיה בנייד

שלום, אשמח לקבל עזרה בבעיה הבאה ואנסה להסביר אותה כמה שאוכל: יש לי מחשב נייד חדש, dell xps 1710 ויש לי בעיה שהופיע לא מזמן. ודרך אגב, המחשב הזה ממש טוב ומומלץ. הבעיה היא כל פעם שהמחשב מחובר לכבל רשת, או שמופעלת הרשת האלחוטית. כשהוא מחובר לרשת, כל פעם שאני מפעיל קובץ כלשהו כמו קובץ מוזיקה, תמונה, או כל דבר אחר, או כל פעם שאני לוחץ קליק ימני על קובץ כלשהו, לוקח חצי דקה (על השעון) עד שמשהו קורה. זה לא קורה אם אני מפעיל את התוכנה מהקובץ שמפעיל אותה כמו וורד, ואז מתוכה פותח את הקובץ שאני רוצה לפתוח. אני קצת מבין במחשבים, ובדקתי כל מה שאני יכול, התקנתי דריוורים חדשים לכל מה שיכלתי, ניסיתי לשחק בכל האופציות של הרשת וכלום לא עזר.... אמרו לי שזה קורה כי כנראה הווינדוס מנסה למצוא את התוכנה שאמורה להפעיל את הקובץ ברשת, אבל לא מצאתי איפה אני יכול לשנות את זה. וזה לא קורה כשהמחשב לא מחובר לרשת.. אז אשמח מאוד מאוד מאוד לקבל עיצה, עזרה, הנחיה או כל דבר שיכול לגאול אותי מהדבר המתסכל הזה. אשמח לכל רעיון או הפניה למשהו שיכול לעזור לי כי אני כבר נואש. תודה מראש אריאל

RoyBO

New member
איזו מערכת הפעלה? לי אישית אין מושג

מה יכולה להיות הבעיה שאל גם בפורום חלונות ופורום תמיכה טכנית.

ericgl

New member
שאלה - Windows הגיע מותקן או שהתקנת בעצמך?

ואם התקנת בעצמך, עד כמה בדיוק אתה מבין בהתקנת מעה"פ על נייד של Dell?

ypm

New member
בהמשך לתגובתך שהתקנת XP

זו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/printWin.asp?msgid=119282216 1. האם התקנת NSS ובכלל את הדרייבים המעודכנים מאתר דל מאיזור ההורדה ל 1710 ? 2. אם הבעיה קוראת רק ברשת, נסה להתקין מחדש את הדרייבר של כ.רשת למרות שזה נשמע כמו משהו בתוכנה שאין לי מושג מה הוא, סורי .

למעלה