בעיה בנושא רגיש...

על האש

New member
בעיה בנושא רגיש...

יש לי בעיה אני מאווד ביישן וחסר ביטחון בנוגע לבחורות.. לצערי אף פעם לא הייתה לי חברה בגלל בעיה זאת אין לי בעיה לדבר עם בנות אלא להזמין אותן לצאת איתי..זאת הבעיה שלי.. כנראה מפחד הסרוב.. יש בי פחד לבקש טלפון מבחורה אוו לגשת לבחורה שמוצאת חן בעיניי ברחוב ולדבר איתה.. לכול החברים שלי יש חברות ואני מרגיש קצת נדחק הצידה.. והייתי רוצה גם להיות במערכת יחסים על מנת לראות.. ולהרגיש איך היא מתנהלת.. כי אני יודע שאהבה היא דבר נהדר אני רואה זאת על חברים שלי.. האם יש פתרון לבעיה שלי אוו שעליי לתת לזמן לעשות את שלו???

לך...

תראה, יש הרבה כמוך.. זה שכל החברים שלך עם חברות.. לא אומר כלום! כל מקרה לגופו..זה בטח מציק.. אני יודעת, אבל כן..נראה לי שהזמן וקצת עזרה שלך - להתגבר על הביישנות.. יעזרו לך. כי אם לא תתגבר על הבושה, לא ייצא לך הרבה מזה. אז יידחו אותך..פעם אולי פעמיים אבל אחורי זה אתה נהיה חסין...וכבר לא תיפגע או משו כזה הכל תלוי בפרופורציות שאתה לוקח דברים.. (מי כמוני יודעת על פרופורציות..) נראה לי שזה מה שיש לי הגיד לך.. ואתה מוזמן להמשיך לשרשר..

halit

New member
לפני ש..

העלית בי כמה תהיות.. כמה שאלות... אולי אוכל לתת לך כמה נקודות למחשבה. אבל לפני הכל, אני סקרנית, בן כמה אתה? הלית

halit

New member
על האש,

קראתי את השורות שלך. ראיתי תיאור של חששות; של פחד מלקיחת יוזמה, מזוגיות ומהעובדה שהיא עדיין לא חלק מחייך. מיקדת את הקושי שלך ביצירת קשר ראשוני לזוגיות. על ה-, הרצון והחיפוש אחר בן-זוג הוא מטלת חיים טבעית ולא משימה קשה, מלחיצה או תחרותית. נורמות חברתיות קובעות קצב מסויים לנושאים כאלו ואחרים בחיינו. השאלה היא, עד כמה אתה מחויב להן? למה אתה מודאג בעצם מכך שאין לך זוגיות? (הטענה שלי לא מתייחסת לרצון להיכנס לקשר ממוסד, מתוך הנחה שזה לא מטריד אותך כרגע). אני רואה את החיפוש לזוגיות, כמטלה שכרוכה בחיפוש עצמי, בהתבוננות אל הסביבה ושוב אליי בדרך לגיבוש עצמי. אל תתן לעצמך לשכוח, ולו לרגע, שהדגש הוא על מה שיש לנו ולא על מה שאין. יש לנו חיים, עבודה, משפחה וגם... חברים בפורומים :) באופן יותר ספציפי, אני שואלת: מה אופי הגישה שלך ליכולות שלך? מהם הכוחות שלך? איך זה שאתה מצליח לדבר עם בנות המין שני (שלא בהקשר זוגי)? מה אתה משדר/ נותן להן, שממנו הן נהנות ובעקבותיו נענות לשיחה עמך? על ה-, עצם הכתיבה שלך, התכנים שאתה מעלה, מעידים על כך שאתה מסוגל לפורפורציה, לחשיבה בריאה והגיונית. השאלה האחרונה שאתה מעלה, מכילה בתוכה כבר אפשרות אחת- אתה לא פסימי, אתה מודע לברירות ולזכות שלנו לעשות את הבחירות שטובות לנו. אני לא מכירה אותך, אבל אני סומכת עליך ;-) אשמח לקרוא מחשבות נוספות שלך הלית

למעלה