בעיה בנגן iaudio7 + אחריות.

THC MaN

New member
בעיה בנגן iaudio7 + אחריות.

אהלן. לנגן iaudio7 שרכשתי לפני כחצי שנה יש 3 בעיות (לדעתי קשורות אחת לשניה) - את המכשיר מפעילים ע"י גרירת כפתור - מאז ומתמיד יש לי בעיה עם ההפעלה שלו. אני מצליח להפעיל את הנגן רק כשאני גורר את הכפתור ממש מהר וממש חזק, וגם זה לא תמיד מצליח (לדוגמא - לא מצליח כשהסוללה חלשה). הדבר המעניין הוא שאותה הפעולה גם מכבה את הנגן, רק שאז אין שום בעיה וגרירה עדינה עד הסוף מכבה אותו בכיף. זה מאוד מתסכל. (באמצע החום הזה, בתחנת אוטובוס, אני לפעמים מוצא את עצמי יושב 5 דקות רק על להפעיל את הנגן.. ובסוף מצליח אחרי שהבוהן שלי כבר מעוכה לגמרי, שלא נדבר על הפעמים שאני כבר מתייאש). הבעיה השנייה והפחות קריטית - המד סוללה של המכשיר מראה או סוללה מלאה לגמרי או סוללה מרוקנת לגמרי (בלי קשר למצב הסוללה... אני יכול להפעיל את המכשיר מחדש באותו הרגע וזה ישתנה). זה לא קריטי כל כך - אבל לדעתי קשור לבעיה הראשונה (ולבעיה כללית, חשמלית, אחת שיש למכשיר, כנראה). הבעיה השלישית - הטענת הנגן היא ע"י USB. אם אני מחבר אותו למחשב אז זה תמיד מצליח להתחבר בהצלחה, אולם, אם אני מנסה לחבר לשקע חשמלי (עם מתאם) זה לפעמים מצליח ולפעמים לא. כשזה לא מצליח המסך מתחיל להדלק (רואים התחלה של קצת אור לבן) ונכבה מיד - גיליתי שאם אני מחכה הרבה זמן בין נסיון לנסיון האור הלבן נהיה חזק יותר ויש יותר סיכוי להצלחה. גם אם אני מצליח לחבר אותו - הרבה פעמים מופיע לי מסך USB connected במקום Charging (למרות שלדעתי זה מטעין בכל זאת. [אני לא יכול לדעת.. אין לי מד סוללה
]). ולעניין (אני מניח שלא תוכלו להנחות אותי בתיקון..) - אין לי קבלה, וקניתי את הנגן בחנות רחוקה ממקום המגורים שלי. יש לי דף כזה שהוא כביכול תעודת האחריות של היצרן (לשנה מרגע הרכישה, לפי מה שרשום). בחוברת הפעלה יש פרטים על היבואן (באג מולטיסיסטם, מושב בן שמן), כולל מספר טלפון. יש סיכוי כלשהו לשימוש באחריות, אם מתחשבים בזה שאין לי קבלה?... עם מי אני צריך לדבר, עם היבואן שרשום בחוברת הפעלה או לחפש את החנות שממנה נקנה הנגן (אבא קנה)? ושאלה קצת נועזת - יש לכם באמת מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה?.. בעקרון יש לי חוש טכני מסויים... למרות שזאת נראית לי תקלה של החלפת מכשיר. (שלא נדבר על זה שאם אני אנסה משהו האחריות תבוטל). תודה רבה... מקווה לתשובות

tweeg

New member
תגובה

קודם כל תעשה עידכון תוכנה בשביל לבדוק בעיה תוכנתית אם זה לא יעזור זה בעיה חומרתית,וזה כבר לשלוח לתיקון. הם היבואנים היחידים בארץ,אז כל עוד יש לך קבלה כלשהי בעיברית הם יסכימו נראה לי לתקן,ובכל מקרה שווה לבדוק.

למעלה