בעיה בנגן של TEAC

בעיה בנגן של TEAC

הי קניתי לא מזמן נגן MP360 של TEAC. הכל עובד טוב חוץ מ... אמורה להיות למכשיר תמיכה בכרטיסי זיכרון sd ו - mmc עד 2 ג'יגה. קניתי כרטיס sd של 2 ג'יגה, שמתי במקום הנכון אבל אי אפשר לשמוע את השירים! המכשיר מזהה את הכרטיס [מתווסף אייקון קטן של כרטיס כשיש את הכרטיס, ואפשר לשמוע שירים מהכרטיס כשהמכשיר מחובר למחשב] אבל פשוט מסרב להראאות או להשמיע את השירים בכרטיס!! למה?? אה, עוד משהו - יש למכשיר כזה ממשק קצת מסורבל שמאפשר לבחור תיקיה ספציפית. כשמגיעים לתיקיה העליונה - כתוב:
ROOT Flash MMC​
אבל כאילו נשארים תקועים בFLASH ואי אפשר לעבור לתיקיה השניה. למישהו יש רעיון מה לעשות? והאם מדובר בתקלה או שאני פשוט לא מפעילה את זה נכון?? בתודה מראש..

tweeg

New member
נשמע כמו תקלה,אין לי שום רעיון

השירים עברו המכשיר מזהה את הכרטיס המכשיר לא נותן להיכנס לתקייה של הכרטיס תגידירי בבקשה אי אפשר לעבור לתקייה השניה אי אפשר לרדת למטה הוא מדלג עליה הוא לא נכנס הוא כותב משהו עם את הולכת לשיר האחרון בפלאש ולוחצת נקסט מה קורה (נא להוסיף סימני שאלה במקומות המתאימים)

תשובות

אי אפשר לעבור לתיקייה - הכוונה שאף כפתור לא מאפשר לרדת לתיקייה זו. הוא לא נותן שום הודעת שגיאה - פשוט התיקייה הראשונה נשארת מסומנת כל הזמן, לא משנה מה. אם אני הולכת לשיר האחרון בפלאש ולוחצת נקסט - הוא חוזר לשיר הראשון בפלאש :(

למעלה