בעיה במשמר

999999

New member
בעיה במשמר

שלום, אני שוחר במשמר האזרחי מתחילת השנה ומאז ההתחלה כל פעם המב"סית איחרה, ב6 וחצי כולם היו בבסיס ורק מ7 וחצי וצפונה היינו יוצאים לסיורים ומשתחררים ב9. היום היה לנו מפגש, שהתקשרו בו לכל השוחרים ואליי משום מה לא התקשרו (לא פעם ראשונה) נפגשנו ב"תותח" בראשון והמב"סית ועוד איזה מב"ס אחד הסבירו לנו מה יהיה ונוכחות חובה ואם לא מורידים לנו בציון ובלה בלה. אחרי זה חבר שלי פנה למב"סית ואמרה לה שיום חמישי הוא לא יוכל להגיע כי יש לנו יום שישי מבחן בלשון (מאד חשוב השנה בגרות) ולה לא היה איכפת והיא התחילה לצרוח עליו כ-10 דקות ושלאחרים גם יש מבחנים ואין לה מה לעשות... כמו כן המפגשים הם מתוכננים להיות 3 פעמים בשבוע כל פעם שעה וחצי ולי אישית אין זמן כל פעם לבוא למפגשים הללו ולה לא ממש איכפת מזה היא רוצה נוכחות חובה ואם לא היא אומרת יורידו לנו בציון. אני אישית מאד התעצבנתי עליה שהיא חושבת שהיא יכולה להגיד לנו כל דבר הורדת ציון, יש לי 51 שעות רשום ועוד 7 לא רשום, באתי למשמר כי רציתי להתנדב ולא בשביל שכל פעם יגידו לי שיורידו לי ציון. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? בכל מקרה השבוע אני לא מתכנן להגיע והיא יכולה להתפוצץ מצידי.

אתה מתנדב במשמר דרך....

מחויבות אישית

אוקיי

א' כל, המב"סית שלך מפגרת ברמה! עכשיו, אני ממליץ לך לפנות מי שמארגן את כל המחויבות האישית בבי"ס שלך ותספר להם את כל המצב הזה... אם זה לא יעזור אז תנסה לעבור לבסיס נוער אחר, עם מב"ס/ית יותר נורמאלי/ת
בתקווה שעזרתי אלעד

Lt ResheF 55

New member
תפנה לרמק"מ

או לשוטר האחראי עליה, תמיד יש מישהו למעלה אבל מומלץ יותר תנהל איתה שיחה ב 4 עיניים, שלא יצא לך שם של מלשין שוטרים... דבר איתה אם זה לא הולך תאגור כמה חברה לכו לרמק"מ

מתנדב

New member
אני יכול גם להמליץ לך

מה שקודמי המליץ לך, לגשת לרמק"מ, ולספר לו הכל, בדרך כלל זה עוזר.... ובהצלחה.

999999

New member
איך אני יודע מיזהו?

הרמ"ק? חשבתי לחכות עוד איזה שבוע לסיים את השעות שלי ושנה הבאה לעבור בסיס.

אם אני לא טועה הרמק"מ בראשל"צ

ב"ה הוא אלי מוסרי. גש לתחנת ראשון - ותחפש אותו שם.

999999

New member
זה לא אלי

עכשיו הבנתי למי אתם מתכוונים, עכשיו זה איזה ברוך אחד חדש בתפקיד חודש בערך.

משאז

New member
איני מסכים איתך....

גם אם הוא חדש הוא עדיין הרמק"מ (ראש מטה קהילה ומשא"ז) חבר יקר: א) תזכור תמיד שבלשון יש לך בגרות ואת המחויבות האישית אתה יכול להשלים גם במקום אחר !! (ואני דואג להזכיר זאת למתנדבים שלי). ב) אם תפנה אל הרמק"מ הוא יטפל במקרה הרי לא הגיוני שהמתנדבים יגיעו לבסיס סגור.... ג) אם אתה זקוק לעזרה נוספת אני וחברי הפורום נשמח לעזור לך ד) בהצלחה הדר רז מפקד מפקדת נוער רמת השרון

מנסיון אישי...

דווקא בגלל שהוא חדש, הוא יתעסק בהתחלה עם דברים קצת יותר חשובים (לא שאני אומר שמפקדת נוער זה לא חשוב) בגלל זה אני ממליץ לו או שיעבור בסיס או שידבר עם האחראים בבי"ס שלו... כי אופי של בן אדם לא משתנה, לדוגמה המב"סית שלו, לפי מה שהבנתי חרא של בן אדם, אז גם עם הרמק"מ יגיד לה "נו נו נו"... היא אולי תסתנה במקצת אבל עדיין תשאר מעצבנת. זאת דעתי ועצתי ההחלטה תהיה רק של אופיר! שבוע טוב אלעד.

999999

New member
להדר

לא יודע אם זה בין או בת סורי. הבסיס אינו סגור ישנם מתנדבים בני 17 שפותחים אותו. מחר לא אגיע ויום ראשון אטיף לה מוסר. אעדכן בהמשך תודה לכולם!

אופיר לדעתי

אין צורך רמק"מ ולא בטיח- אני מכיר טוב מאוד את האנשים שאתה מדבר עליהם. הם אחלה מפקדים- לדעתי תדבר אם המב"סית ב4 עיניים תגיד לה כמה זה חשוב לך לקבל את הציון הזה . אני בטוח שהם יבינו אותך הלימודים יותר חשובים לדעתי בגילך מהמשא"ז תעדכן אותי מה קורה בICQ 239067303

999999

New member
סורי שאני רואה רק עכשיו

באיסיקיו 131628695 ד"א באותו יום חמישי הלכתי ומחר אני לא יכול ללכת. החלטתי לסיים את השעות שלי בבסיס הזה ושנה הבא לעבור בסיס.

למעלה