בעיה במסרים!

בעיה במסרים!

זה כבר יומיים שתיבת המסרים שלי לא נפתחת, כמו כן גם קישורים באתר והצ´אט פשוט לא נפתחים. מה לעשות?! תעזרו לי!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

כפי שרשמתי בהודעה אחרת, באמת שאין צורך להקפיץ.. אני עובר על כל ההודעות ברגע שאני מגיע... ולשאלתך, אנחנו זקוקים ליותר פרטים. מה בדיוק קורה? האם מופיעה שגיאה על המסך? האם נפתח איזשהו חלון?

נפתח חלון

אבל לא קורה כלום.. אח שלי אמר שזה משהו שקשור בjava שצריך לעדכן אבל הבעייה היא שאני לא יכולה להיכנס לשום קישור, לא לצ´אט, לא למסרים, אפילו לרשימת אמוטיקונים אני לא יכולה להיכנס. אתה יכול לעזור לי?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

סביר באמת להניח שהנושא קשור לג´אווה. בקישורי פורום הצ´אט תמצאי קישור להורדת VIRTUAL MACHINE. נסי להתקין את זה ואני מאמין שהנושא ייפתר... כמו כן, אשמח לדעת באיזה דפדפן את משתמשת...

אבל הבעייה היא

שאני לא מצליחה להיכנס לקישורים! נפתח חלון אבל שום דבר לא קורה!!!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

הכתובת של מקום בו את יכולה להוריד ג´אווה... http://www.cables.org.il/software/msjavx86.exe אבל לפי מה שאת אומרת אני חושב שהבעיה אינה בג´אווה כי אפ בקובץ של מערכת החלונות שנקרא oleaut32.dll האם החלון נפתח אבל הוא נשאר שקוף והכתובת של הקישור לא מופיעה בשורת הכתובת? אם כן נפלת לבאג ידוע באקספלורר, נסי לפנות לפורום תמיכה טכנית למרות שהם מתחבטים עם הבעיה הזאת כבר זמן רב... לי היתה בעיה זהה אך מצאתי במחשב גירסא תקינה של הקובץ והעלתי אותה לספריה הנכונה...

בינגו!!

הבעיה שתיארת היא בדיוק הבעיה שיש לי!!! תעזור לי!! איך לפתור את זה? איך הצלחת? אני פשוט משתגעת!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

שוב אצלי במקרה היה קובץ תקין שנשמר מהמערכת הישנה שלי... אז פשוט העתקתי אותו לספריה היעודית במקום הקובץ שהיה שם... בכל אופן, אני יודע שפורום תמיכה טכנית פיתחו כמה רעיונות, נסי לשאול שם וייתכן שהם יוכלו לעזור לך...

למעלה