בעיה במסך

marycya

New member
בעיה במסך

הלפטופ שלי השתגע הוא לא מראה צבעים כמו שצריך...הבעיה כנראה במסך . כאשר חיברתי אותו למסך חיצוני הוא נראה רגיל. השאלה היא למה זה קרה והאם אפשר לעשות עם זה משהו?

Schweppesdude

New member
יכול להיות שמשהו השתנה לך בהגדרות

צבעים? לי זה נראה כאילו המסך מוגדר על 16BIT ....

marycya

New member
זה נראה ככה

אבל ההגדרה היא על 32 BIT .... זה נראה כאילו יש בעיה עם צבע אדום וכל מה שקשור בתערובות שלו

Schweppesdude

New member
עשית עידכון דרייברים לאחרונה?

או התקנת תוכנה שבעקיפין שינתה הגדרות תצוגה? לי זה נראה כמו בעיית כיול ולא כמו בעיה במסך עצמו, יכול להיות שאני טועה, אבל תעשה בדיקה ב dxdiag (הקובץ הזה של הדירקט X), בכרטיסיה של הכרטיס מסך תבדוק אם יש התנגשויות ואם כל הדריברים מזוהים כהלכה.. אתה יכול להריץ את הבדיקה של הדירקט X ולראות בבדיקה עם איזה צבע יש לך בעיה.. אולי זה יכוון פחות או יותר למוקד הבעיה.

bar666xp

New member
נסה לנקות את המסך...{להפעיל לחץ מסביב לכתמים}

אם יש שינוי בגוונים לאחר מכן כניראה חלוקת הנוזל במסך לא טובה ו/או קריסטלים פגומים.... אם יש אחריות פשוט גש לנקודת שירות... {זה יכול להיות אפילו מסגירת בירגי המסגרת וזה יכול להיות גם המסך עצמו}. אני יוצא מנקודת הנחה כי מה שרואים בתמונה קרוב מעוד למה שרואים בעין... כתמים אדומדמים פזורים במקומות שונים במסך סביר כי בצד אחד יותר מבשני נגיד בחצי השמאלי של המסך המון כתמים ובצידו הימני אין כלל כתמים או שהם חמורים פחות... או אפילו אפשרי כי בשני הצדדים והמרכז נקי/פחות כתמים.

marycya

New member
מה שמוזר

אני בטוחה שזה לא בעיה של הדרייברים כי אפילו גם כשאני נכנסת לBIOS אני רואה כתמים אדומים מסביב לכל כיתוב לבן. הכתמים לא מתרכזים במקום אחד ...אלה רק במקומות עם צבעים מסויימים . בתמונה המצורפת הוא נראה רגיל לגמרי הבעיה מתחילה ברגע שפותחים משהו עם צבע שהוא לא יכול להציג נורמלי

bar666xp

New member
אם אפשר צילום של איך ניראה המסך הBIOS

זה יאפשר יותר לדעת אם מדובר בבעיית חומרה {מסך או אינוונטור} כדאי גם לבדוק כי לא נעשה המהרה לGPU בצורה שאינו מצליח לתפקד כראוי. יש הרבה גורמים שיכולים לגרום לתגובה לא נכונה/טובה של צבעים.. חלקם מהחומרה חלקם מהתוכנה ואפילו מהBIOS/FRIMWARE. לדעתי.. גבי את המסמכים שלך.. פורמט/איחזור מערכת הפעלה נקיה... בדיקת עידקונים באתר היצרן {BIOS / FRIMWARE דרייברים וכו'}. אם הבעיה עוד קיימת גשי למרכז שירות/מעבדה זה 99.9% בעיה בחומרה.

למעלה