בעיה במנוע

בעיה במנוע

זהו אחרי 5 שנים ששירת אותי בנאמנות התחיל המנוע הנאמן שלי לבגוד בי. זה התחיל שלשום ברעשים מוזרים שאתמול הם התחזקו, אבחנה של מוסך "משהו בראש מנוע אולי שסתומ\ים,נדנדים" בכל מקרה כדי לקבל הצעת מחיר צריך להרים את המכסה שסתומים ולקבל אינדיקציה מה הלך. הרכב הוא ניסן טראנו בנזין מנוע 2400 כרגע אני מחפש מכונאי מקצועי ואמין שאפשר לסמוך עליו. כי ברגע שמוסך פותח מנוע אני בידים שלו ואז הוא ישמן אותי טוב טוב. בקיצור המלצו יתקבלו בברכה.

zepelin

New member
יש לי מכונאי מצוין, ישר כמו סרגל. הבעיה

היחידה שלך, שהוא ברעננה. אם אתה מזדמן לאזור השרון, הוא באיזור התעשיה, שמו עובדיה, "מוסך נרקיס". תן לו לפחות לשמוע את המנוע ואולי זה יספיק לו כדי לדעת. אני סומך עליו. 09-7466256 0505748256. אם תרצה עדכן אותי כשתגיע, נארגן לך כוס קפה אצלו במוסך.

ronencohen34

New member
יש את מוסך אריה את בני בתלפיות

אני הגעתי אליהם עם האיסוזו על הגרר וחשבתי שהלך קלאץ הם בדקו החליפו משאבה וחיבו אותי ב 200 ש"ח בלבד הייתי המום ואני עוד התווכחתי איתם שהלך קלאץ המלצה חמה עליהם בכל מקרה אם תלך אליהם תן לי צלצול ואמסור לך שם להגיד להם ששלח אותרונן

ronencohen34

New member
יש לי אבל לא זוכר איפה

בכל מקרה חפש בדפי זהב אריה את בני או בני את אריה ואים לא תמצא תתקשר אלי ואני ישיג לך את המספר תוך כדי שיחה

הרכב בסוף נלקח למוסך המישור

מה שהיה לשעבר גיפ'טריפ. אבחנה של המכונאי (ללא פתיחת מנוע) כנראה מנוע תחתון הנזק שהוא מעריך במילה אחת המון!!!!! זהו אחרי 5 שנים, בדיוק שהתחלתי לחשוב למכור את הרכב ולהתקדם המנוע אמר את שלו כנראה שהוא לא רוצה להחליף בעלים כי איפה הוא ימצה פינוק כמו אצלי שמן חצי סינטטי כל 5000 קמ' וחלקים מקוריים וכו וכו.... השאלה היא מה עדיף לשפץ מנוע הוא לחשוב לכיוון החלפת מנוע? הבנתי שקצת קשה להשיג מנועים כאלו הרכב כבר לא מיובא לארץ 10 שנים וכנראה להזמין מנוע ידרוש ממני חתונה לעוד 5 שנים עם הרכב. לשפץ מנוע גם כן סכום לא קטן השאלה היא מה עדיף? עם מה יהיה לי שקט לשנים הבאות?

למעלה